De Boerderij Huizen

Hellingstraat 9, 1271 VA Huizen | 035 525 6252 | Google maps

De Boerderij Huizen

De Boerderij Huizen
4.5 -------- (2 beoordelingen)
Beoordeling

Al meer dan 35 jaar is De Boerderij in Huizen een theater, waar grote namen als Youp van ‘t Hek, Acda en De Munnik en Van der Laan en Woe al optraden. U kunt hier terecht voor intieme muziekoptredens, cabaret, kindervoorstellingen en avonden met theater aan tafel. Er worden hier leuke voorstellingen georganiseerd in verschillende genres.

Zalen De Boerderij Huizen

Zalen De Boerderij HuizenEr zijn drie zalen te vinden in De Boerderij. Zoals het een echte boerderij betaamt zijn er de Deel, de Voorkamer en de Tussenkamer.

De Deel is de grootste ruimte, deze heeft een capaciteit van ongeveer 150 personen. De Voorkamer is bijvoorbeeld erg geschikt voor een intiem diner voor groepen tot zo’n 35 personen. De kleinste ruimte is de Tussenkamer, waar 12 personen terecht kunnen.

Verschillende evenementen

De Boerderij is naast voor het organiseren van theatervoorstellingen ook erg geschikt voor het organiseren van bruiloften, vergaderingen, recepties, presentaties en feesten. Daarnaast is het ook nog eens een officiële trouwlocatie van de gemeente Huizen. Uw huwelijksvoltrekking mag dus ook in dit schitterende rijksmonument plaatsvinden!

Catering en meer

catering De Boerderij HuizenHet is ook mogelijk om bij De Boerderij Huizen gebruikt te maken van catering, van ontbijt tot diner! En uiteraard geheel aan uw eigen wensen aangepast.

Viert u hier bijvoorbeeld uw bruiloft dan zal het uw gasten en uzelf natuurlijk aan niets ontbreken. Ook bij uw zakelijke bijeenkomsten zijn de mogelijkheden natuurlijk onbeperkt.

Dit kan gaan van gebak en andere zoetwaren tot een uitgebreide lunch of een compleet diner. Uiteraard is het mogelijk om de culinaire voorstellen af te stemmen op uw eigen budget. De medewerkers van De Boerderij bespreken graag de mogelijkheden.

Agenda De Boerderij Huizen

In De Boerderij in Huizen kan het publiek terecht voor verschillende voorstellingen, van cabaret tot muziek. Bekijk snel de agenda voor de gehele programmering.

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens De Boerderij Huizen

Hellingstraat 9
1271 VA Huizen
Telefoon: 0355 – 256252
E-mail: info@deboerderijhuizen.nl

Website

 

Hoe beoordeel jij dit theater?

De Boerderij Huizen
4.5 -------- (2 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit theater?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit theater?

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link