De Kleine Zeemeermin komt terug!

De Kleine Zeemeermin komt terug!

De Triomfantelijke Terugkeer van De Kleine Zeemeermin”

In het komende seizoen brengt Van Hoorne Studios een hernieuwde golf van sprookjesmagie met de terugkeer van de musical ‘De Kleine Zeemeermin’. Deze productie, oorspronkelijk in 2018 gelanceerd door Van Hoorne, schitterde met sterren als Sita Vermeulen, Kelvin Wormgoor en Richard Spijkers. Het geliefde duo Titus & Fien, dat dit jaar na een indrukwekkende periode van 15 jaar afscheid neemt, was ook onderdeel van deze betoverende show.

Naast ‘De Kleine Zeemeermin’, onthult Van Hoorne Studios ook ‘Shrek de Musical‘ voor het volgende seizoen. In deze productie schitteren René van Kooten als Shrek en Linda Vertraten in de rol van Fiona. De première van ‘Shrek’ is gepland op 20 oktober in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam.

Ondertussen blijft ‘Rapunzel De Musical‘ de Nederlandse theaters veroveren. Dit afgelopen weekend vierde de show de indrukwekkende mijlpaal van 50.000 verkochte kaarten. Liefhebbers kunnen nog tot 23 juni genieten van ‘Rapunzel De Musical’, die in verschillende theaters door heel Nederland te zien is.

Bron: Van Hoorne

Leuk om te lezen