Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Rapunzel de Musical

Rapunzel de Musical

Na meerdere wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle familiemusicals, komt Van Hoorne Entertainment met een betoverende voorstelling over Rapunzel.

Het Verhaal

Dit schitterende sprookje grote bekendheid door de bioscoopfilm. Het verhaal gaat over Prinses Rapunzel, die als baby uit haar kasteel ontvoerd werd door de slechte Moeder Gothel die haar opsluit in een hoge toren zonder deur.

Als Madame Gothel naar boven wil komen roept ze: ‘Rapunzel, Rapunzel, gooi je haren naar beneden’ en dan klimt ze langs de lange betoverde blonde haren van Rapunzel omhoog. Rapunzels haar is behalve erg lang, ook bijzonder. Het licht op als ze zingt en heeft bijzondere krachten.

Zal Rapunzel ooit uit de hoge toren bevrijd worden?

Sprookjes

Kenmerkend voor de sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment is de aanstekelijke humor die zorgt voor hilarische scenes voor zowel jong als oud. Naast bekende Van Hoorne acteurs, waaronder Michael van Hoorne en Sandra Dijkstra, gaat Sita de rol van Rapunzel spelen.

Een heerlijk, nieuw sprookje voor het hele gezin!

Familie voorstelling

Vrolijke muziek en humor voeren de boventoon in dit spektakel voor de jonge theaterbezoekertjes en hun (groot)ouders. Daarnaast zorgt het productiehuis voor een totaalbeleving die verder gaat dan de voorstelling alleen. Vele extra’s voor en na de show zorgen voor een onvergetelijke middag of avond uit voor het hele gezin.

Ook krijgen de gasten na elke voorstelling de kans om alle acteurs in het echt te ontmoeten tijdens een uitgebreide Meet & Greet.

Speellijst

Deze voorstelling is afgelopen. Prinses Rapunzel gaat in veel theaters haar sprookje vertellen, zal de prins er ook zijn? Ga kijken in onder andere;

  • Drenthe
  • Zuid-Holland
  • Noord-Holland
  • Overijssel
  • Friesland
  • Gelderland

Neem uw kids mee naar een prachtig sprookje van Van Hoorne Entertainment.

Bron: Van hoorne Entertainment

 

 

 

Theaters in Nederland