Rapunzel de Musical

Rapunzel de Musical

Na meerdere wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle familiemusicals, komt Van Hoorne Entertainment met een betoverende voorstelling over Rapunzel.

Het Verhaal

Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar.

Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten.

In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Zal Rapunzel ooit uit de hoge toren bevrijd worden?

Sprookjes

Kenmerkend voor de sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment is de aanstekelijke humor die zorgt voor hilarische scenes voor zowel jong als oud. Naast bekende Van Hoorne acteurs, waaronder Michael van Hoorne en Sandra Dijkstra, gaat Sita de rol van Rapunzel spelen.

Een heerlijk, nieuw sprookje voor het hele gezin!

Familie voorstelling

Vrolijke muziek en humor voeren de boventoon in dit spektakel voor de jonge theaterbezoekertjes en hun (groot)ouders. Daarnaast zorgt het productiehuis voor een totaalbeleving die verder gaat dan de voorstelling alleen. Vele extra’s voor en na de show zorgen voor een onvergetelijke middag of avond uit voor het hele gezin.

Ook krijgen de gasten na elke voorstelling de kans om alle acteurs in het echt te ontmoeten tijdens een uitgebreide Meet & Greet.

Speeldata | Rapunzel De Musical

In deze voorstelling komt het welbekende verhaal tot leven over het meisje met haar prachtige lange haren.

Met Sita Vermeulen als Rapunzel, alle betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en natuurlijk een flinke dosis humor is Rapunzel dé sprookjesmusical van het jaar!

Bron: Van hoorne Entertainment

Leuk om te lezen