De Meerpaal Dronten

De Rede 80, 8251 EX Dronten | 0321 388 777 | Google maps

De Meerpaal Dronten

De Meerpaal bruist van de activiteiten. Elke week weer passeren duizenden mensen de toegangspoorten. Natuurlijk om een theatervoorstelling te bezoeken, maar ook voor muziekles, een kopje koffie, een film, een popconcert, een expositie, een congres of evenement.

Gebruiksmogelijkheden de Meerpaal

‘Gewoon’ even snuffelen in de bieb het kan allemaal in de Meerpaal. De Meerpaal is een gebouw met veel gezichten en het biedt dan ook zeer veel gebruiksmogelijkheden. Het is het culturele, bruisende hart van Dronten en omgeving.

De Meerpaal Academie

Bij de Meerpaal is de Academie zeer populair. De professionele hbo geschoolde docenten zijn gekwalificeerd om in verschillende stijlen les te geven. Naast les geven zijn de docenten ook nog actief als muzikant, danser(es), beeldend kunstenaar of theatermaker/acteur. Het geen betekent dat ze erg goed kunnen inspelen op de nieuwste ontwikkelingen.

Activiteiten in de Meerpaal

Bij de Meerpaal kun je meedoen met heel veel activiteiten. Sta jij graag in de spotlights? Is acteren iets voor jou? Of zing je graag? Doe dan mee met de verschillende lessen die de Meerpaal organiseert. Bij Theater de Meerpaal staat plezier voorop.

Flavour

Gaat u een avondje uit naar de Meerpaal? En wilt u vooraf lekker uit eten? Kom dan naar Flavour. De heerlijke menukaart en maandmenu’s en ook thema-arrangementen zijn echte aanraders. Het is sfeervol genieten bij Flavour.

Agenda De Meerpaal

Bij de Meerpaal is er een zeer diverse programmering jaarlijks.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens De Meerpaal Dronten

De Rede 80
8251 AB Dronten
Tel: 0321-388770
[email protected]

Website De Meerpaal Dronten

Openingstijden Kassa

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.