De Muzenval Eersel

Dijk 7, 5521 AW Eersel | 0497 515 997 | Google maps

De Muzenval Eersel

De Muzenval, het culturele centrum van Eersel. Diverse exposities, muziek voorstellingen, films en nog veel meer kunt u De Muzenval in Eersel voor bezoeken.

Mogelijkheden in de Muzenval

Cultureel Centrum De Muzenval in Eersel, Noord-Brabant, beschikt over over diverse vergader- les- en instructieruimtes, een hobbylokaal, en een behoorlijke theater/filmzaal. Deze ruimten worden tevens verhuurd voor vele doeleinden. Voor gebruik van deze ruimten kunt contact opnemen met een van de beheerders.

De Muzenval beschikt over meerdere multifunctionele ruimten. Zo is er de Gele ruimte boven, deze ruimte heeft een capaciteit van 14 personen. In de Blauwe ruimte boven kunnen maximaal 25 personen, Blauwe ruimte beneden beschikt over een ruimte tot 30 personen en dan is er nog de paarse ruimte, deze heeft ook een capaciteit van 30 personen.

Tevens is de blauwe met de paarse ruimte te combineren, voor grotere groepen. De theaterzaal is toch wel de grootste van allemaal, deze beschikt over een capaciteit van 500 stoelen, wanneer deze gelijkvloers is gemaakt.

Naast het huren van een van de zalen kunt u natuurlijk ook gewoon een leuke voorstelling bijwonen.

Agenda De Muzeval

Bij De Muzeval kunt u ieder jaar genieten van een leuk programa. Wilt u bijvoorbeeld naar een muziek of toneel voorstelling of liever cabaret? De Muzeval heeft ieder theaterseizoen mogelijkheden genoeg!

bekijk-de-programmering

 

Contactgegevens De Muzeval

Dijk 7 5521 AW Eersel
Telefoon: 0497 – 515 997
E-mail: info@muzenval.nl

Website

Leuk om te lezen