Theater Speelhuis Helmond

Speelhuisplein 2 | 5707 DZ Helmond

Theater Speelhuis Helmond

Helmond, een historische stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant in Nederland. De gemeente en stad telt 89.086 inwoners en heeft een oppervlakte van 54,57 km².

Kenmerkend voor de stad Helmond is een verleden van metaal- en textielindustrie. De straatnamen die op -wal eindigen duiden op de voormalige omwalling van de vestingstad Helmond, waar het veertiende-eeuwse kasteel onderdeel van was. Helmond beschikt over een gezellig uitgaansleven waarbij een ieder gegarandeerd een leuke avond zal beleven.

Complete avond uit in Theater Speelhuis

Theater Speelhuis is onderdeel van het uitgaansleven van Helmond en biedt genoeg mogelijkheden om er een leuke avond van te maken. Het programma is veelzijdig en heeft voor zowel jong als oud genoeg mogelijkheden. Grote- en kleine produkties zorgen voor een geweldige show. Ook voor het zakelijke publiek is er genoeg te doen. Zo kunt u uw evenement bij Theater Speelhuis organiseren, een vergadering of catering inhuren.

Voor een gezellige borrel met theatershow bent u tevens bij Theater Speelhuis in Helmond Noord-Brabant aan het goede adres.

Agenda

Theater het Speelhuis heeft ieder jaar een programmering samengesteld voor iedere theaterliefhebber.

Alle genres komen aanbod! Houdt u van musical, cabaret ,toneelvoorstelling of gaat u graag met uw kinderen naar het theater?

Bekijk de complete agenda van het theater.

Contactgegevens

Speelhuisplein 2
5707 DZ Helmond
Telefoon: 0492 – 587 000
E-mail: info@theaterspeelhuis.nl

Website

 

Leuk om te lezen