Theater Congrescentrum de Tamboer Hoogeveen

Hoofdstraat 17, 7902 EA Hoogeveen | 0528 280 180 | Google maps

Tamboer Drenthe

Stichting Theater-Congrescentrum De Tamboer is een particuliere stichting. Het theater van Hoogeveen programmeert ca.200 voorstellingen per seizoen. In de programmering zijn alle theatergenres vertegenwoordigd.

Zalen van Theater de Tamboer

De grote zaal (Univé Zaal, 800 zitplaatsen) met haar enorme toneel en toneeltoren kan bovendien grootschalige producties brengen die niet in elk ander theater passen. De kleine zaal (Passagezaal, eigenlijk midden-zaal, 475 zitplaatsen) is eveneens volledig voorzien van alles wat nodig is en geschikt voor theater- en evenementenproducties.

Voorzieningen in de Tamboer

Met haar hoogwaardige voorzieningen (zalen, techniek, licht, geluid, logistieke inrichting), faciliteiten en vakmensen opereert De Tamboer ook als evenementen- en congrescentrum voor grote en kleinere bijeenkomsten variërend van roadshows, bedrijfsfeesten en congressen tot vergaderingen, recepties, trouwerijen en zelfs gedenkwaardige begrafenisuitvaarten. Jaarlijks bezoeken ca. 100.000 gasten uit stad en regio De Tamboer voor theatershows, concerten, festivals en (verhuur)evenementen.

Agenda De Tamboer

In De Tamboer staan elk jaar talloze leuke, mooie en grappige theatervoorstellingen op de agenda. Bekijk er bijvoorbeeld de nieuwste cabaretvoorstelling van Najib Amhali of bezoek eens een leuke kindervoorstelling!


Contactgegevens Theater Congrescentrum de Tamboer Hoogeveen

Hoofdstraat 17
7902 EA Hoogeveen

Telefoon: 0528-280180
Email: [email protected]

 Bezoek de website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.