De Toneelmakerij

De Toneelmakerij

Gedurfd, kwalitatief en interdisciplinair jeugdtheater voor alle leeftijdsgroepen met liefde voor taal en maatschappelijke betrokkenheid.

De Toneelmakerij is continu in beweging. Ze maken gedurfd, kwalitatief jeugdtheater voor alle leeftijdsgroepen, met liefde voor taal, interdisciplinair experiment en maatschappelijke betrokkenheid. Ze spelen in de midden- en kleine zalen van de theaters. Ze zoeken het publiek op in hun klaslokaal, waar de beleving intens en het contact maximaal is. Ze maken voorstellingen op locatie, werken in de wijken van Amsterdam en op zomerfestivals

Amsterdam

De Toneelmakerij is stevig geworteld in Amsterdam, een stad die altijd in beweging is, met een kunstklimaat dat net zo divers en pluriform is als haar inwoners. Voor veel Amsterdammers is de gang naar de theaters in het centrum niet vanzelfsprekend. Het bereiken van dit publiek vraagt om tijdsinvestering, volharding en inventiviteit en vooral om samenwerking met de theaters en organisaties in de wijken. Daarom verplaatst de Toneelmakerij een deel van de activiteiten naar de stadsdelen..

Klik hier voor meer informatie over De Toneelmakerij. 

Leuk om te lezen