Frascati Amsterdam

Nes 63, 1012 KD Amsterdam | 020 626 6866 | Google maps

Frascati Amsterdam

Frascati kent een lange geschiedenis, maar dat betekent niet dat dit theater ouderwets is. In tegendeel, Frascati wordt wel hét theaterlaboratrium van de Randstad genoemd!

Innovatief theater

Het is een dynamisch en innovatief theater, gevestigd in het centrum van Amsterdam. Er zijn twee locaties aan de Nes. Daarnaast worden er regelmatig voorstellingen geprogrammeerd in Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond.

Steun jong talent

In de programmering van het Frascati zie je het terug, vernieuwingen en ontwikkelingen. Het Frascati heeft sinds jaar en dag een belangrijke functie bij de ontwikkeling van jong talent. Theatermakers als Marcus Azzini, Laura van Dolron, Marjolijn van Heemstra en Jetse Batelaan vonden hier een plek na hun opleiding om zich verder te bekwamen voordat ze de landelijke podia en het grote publiek bestormden.

Om ervoor te zorgen dat Frascati een belangrijk en bruisend podium blijft, ook voor de jonge talenten, is er altijd geld nodig. Wordt daarom donateur van het theater! Bekijk de mogelijkheden op de website.

Frascati files

Het theater brengt maandelijks een magazine uit, Het heet de Frascati Files. in dit magazine verzameld het theater nieuwe artikelen, trailers, fotoreportages en nog veel meer over alles dat in Frascati speelt. Wilt u het magazine maandelijks ook ontvangen? Meld u zich hier aan.

Frascati Café

Het Frascati Café is een Amsterdams (eet-)café met een gezellige, laagdrempelige uitstraling. Direct naast het theater bevindt zich het café. De keukenfilosofie is heel simpel: ‘Goed eten voor weinig geld’. In de zomermaanden kunt u voor de voorstelling lekker buiten eten en borrelen op het knusse terras. Of u vertoeft heerlijk in de Wunderkammer. Ook voor na de voorstelling kunt u hier menig uren gezellig doorbrengen.

Agenda Frascati Theater

Elk jaar vinden er zo’n 450 verschillende voorstellingen plaats in Frascati, ook worden er ongeveer twintig grote en kleine producties geproduceerd. Frascati geeft naast het Nederlandse toneel veel aandacht aan performance, dans en theater op locatie. Pril werk krijgt in Frascati een kans, neem zelf ook eens een kijkje!

bekijk-de-programmering

 

Contactgegevens Frascati

Nes 63
1012 KD Amsterdam
Telefoonnummer algemeen: 020 751 64 00
Telefoonnummer kassa: 020-6266866
E-mail: [email protected]

Website Frascati

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.