Fulcotheater IJsselstein

Overtoom 3, 3401 IJsselstein | 030 688 4230 | Google maps

Fulcotheater IJsselstein

‘Feestelijk uit in IJsselstein’, dat is de slogan van Fulcotheater. En de feestelijkheid begint al bij het gebouw. Het Fulcotheater is namelijk gevestigd in een opvallend glazen gebouwencomplex aan de Overtoom, dat gedeeld wordt met het Stadhuis van IJsselstein.

Theatercafé Fulcotheater

Stapt u het theater binnen dan komt u eerst door het gezellige theatercafé, waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Zo komt u alvast in de stemming voor een feestelijke avond uit. Fulcotheater wordt ook wel het ‘klein Carré’ van IJsselstein genoemd.

Iedere dag is het theatercafé geopend en doordat bij het Fulcotheater de voorstellingen vaak om 20.30 beginnen kunt u er ook uitgebreid genieten van een heerlijk diner.

Kassa openingstijden

Iedere werkdag en zaterdag is de theaterkassa geopend. Tijdens zon- en feestdagen telkens een half uur voor de voorstelling.

Vrienden van het Fulcotheater

Iedere theaterliefhebber kan een abonnement nemen om zo voorrang en diverse voordelen te ontvangen van het theater. U betaalt per seizoen en uw bijdrage is groot. Uw voordelen zijn onder andere:

  • Het nieuwste programma ontvangt u exclusief een week vóór de officiële verschijning gratis thuisgestuurd.
  • U krijgt korting op diverse voorstellingen
  • Eenmaal per seizoen, ontvangt u twee plaatsbewijzen voor een gratis voorstelling uit een door het Fulcotheater geselecteerd aanbod.

Wilt u meer informatie of Vriend worden? Klik hier voor meer informatie.

Route naar het Fulcotheater

Met het openbaar vervoer neemt u de streekbus (lijn 195) en de sneltram vanaf Utrecht Centraal Station stoppen bij de halte Binnenstad aan de achterzijde van Fulcotheater en het Stadhuis.

Komt u met eigen vervoer, dan volgt de bewegwijzering richting FULCOTHEATER. Parkeren kunt u tegen een laag tarief onder Stadhuis en Fulcotheater.

Agenda Fulcotheater

U kunt in dit theater in IJsselstein zowel terecht voor een avondje lachen met cabaretière Sara Kroos als voor een avondje swingen met de show Fusion Dance. Fulcotheater, uw bezoek met elke week verschillende voorstellingen in talloze genres is het zeker waard!

Contactgegevens

Overtoom 3 3401 BK IJsselstein
Telefoon: 030 – 688 42 30
E-mail: [email protected]

Website Fulcotheater

 

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.