Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

GABBERS

GABBERS

Een Belg, een Surinamer, een Nederlander en een Antilliaan komen bij elkaar… Jandino Asporaat, Guido Weijers, Phillipe Geubels en Roué Verveer vormen de nieuwste comedy combinatie van 2016 ‘GABBERS’

GABBERS

Geen ouderwetse mop, maar de verrassende combinatie van vier top comedians.

De vier totaal verschillende karakters vormen samen GABBERS en ontwikkelen de grootste comedy show van het jaar. Van 23 t/m 25 juni 2016 is de Ziggo Dome het podium voor hun knallende show vol stand-up, hilarische showonderdelen en boordevol comedy.

Jandino AsporaatJandino: ‘Ik heb van Kanye West tot Beyoncé zien optreden in de grote Ziggo Dome en nu sta ik samen met Roué Verveer, Guido Weijers en Phillipe Geubels op die plek waar al die wereldsterren hebben gestaan. Ik ga nu al stuk! Wij hebben die avond een soort van bonte avond, waarbij de lach de enige rode draad is.’

 

 

Philippe GeubelsPhillippe: “Ik kijk er naar uit om samen met die 3 andere toppers op het podium te staan en ik hoop dat ik in deze show eindelijk mijn droom kan waarmaken: goochelen voor een groot publiek.”

 

 

Roue VerveerRoué: “Zo zit je Beyonce te kijken in de Ziggo Dome, en zo mag je zelf je ding doen in de Ziggo Dome! Hoe cool is dat?! Bijna niet te geloven.”

 

 

Guido WeijersGuido: “Meer dan 13 jaar geleden zag ik de Engelse stand-up Comedian Lee Evans optreden voor 10.000 mensen. Toen dacht ik: Dit zou in Nederland nooit kunnen. En nu gaan we het gewoon zelf doen! Hoe tof is dat! Dit wordt comedy XXL!”

GABBERS dient slechts één doel: mensen keihard laten lachen!

Ziggo Dome

Deze voorstelling is afgelopen. De eerste editie van GABBERS is van 23 t/m 25 juni 2016 in de Ziggo Dome.

Let op! koop alleen via de officiële kanalen. Kijk voor meer informatie bij Weet waar je koopt!