Philippe Geubels

Philippe Geubels is geboren in België op 15 april 1981. Philippe is een Vlaamse stand-upcomedian die bij het grote publiek bekend werd toen hij deelnam in 2007 aan de Comedy Casino Cup.

Over Philippe Geubels

Philippe studeerde aan het atheneum, maar stapte over naar de hotelschool. Philippe zijn interesse voor stand-upcomedy werd gewekt door een dvd van Hans Teeuwen. Na het zien van deze dvd besloot Geubels een workshop “123 Comedy Club” te volgen. Al snel nam Geubels deel aan de Lunatic Comedy Award, een wedstrijd voor beginnende komieken, georganiseerd door The Lunatic Comedy Club.

Carrière Philippe Geubels

De carrière van Philippe raakte in een stroomversnelling. In 2008 ging zijn eerste zaalshow ‘Droog’ in première in een overvolle Arenbergschouwburg. Op televisie werd hij een graag geziene gast. Ook in programma’s als ‘De Laatste Show’ en ‘Mag Ik U Kussen’ maakte hij gesmaakte verschijningen en met ‘M!LF’ was zijn eerste tv-presentatie meteen beklonken.

Succes

Philippe’s plotse lancering tot “bekende comedian”, gaf hem stof genoeg voor een tweede avondvullende show genaamd ‘Hoe Moet Het Nu Verder?’ in 2011, warm onthaald door publiek én critici. Het was dan ook een logische stap dat Philippe een heel eigen tv-show verdiende en dat werd kijkcijferhit ‘Geubels en de Belgen’ in 2013, waarvan in het najaar van 2014 een tweede seizoen startte. Na zijn Nederlandse toernee ‘Made in Belgium’ (2012-2014) heeft Philippe ook daar een sterke en nasale indruk achtergelaten. Hij was zelfs een van de weinige Belgen die het Koninklijk Theater Carré grondig plat speelde. Zijn doorbraak in het Nederlandstalige gedeelte van Europa is dus compleet. Het enige wat Philippe nu nog te doen staat is: blijven gaan.

Gabbers

Geen ouderwetse mop, maar de verrassende combinatie van vier top comedians in 1 show! Neem een Belg, een Surinamer, een Nederlander en een Antilliaan oftewel Jandino Asporaat, Guido Weijers, Roué Verveer en Phillipe Geubels zelf, deze 4 vormen de nieuwste comedy combinatie ‘GABBERS’

Bedankt voor AllesBedankt voor Alles

Bedankt voor Alles, een show die de ‘wereldberoemde’ Vlaming in zowel Nederland als België op de podia brengt waarin hij onvermoedde kunsten vertoont…… Lees meer over Philippe Geubels Bedankt voor Alles Bron: Philipe Geubels 

Leuk om te lezen