Grand Theatre Groningen

Grote Markt 35, 9711 LV Groningen | 050 368 0368 | Google maps

Grand Theatre Groningen

Het Grand Theatre ligt in het centrum van Groningen. In de foyer van het theater kunt u genieten van een lekker kopje koffie of thee voor de voorstelling begint. Het Grand Theatre maakt en brengt voorstellingen en concerten voor een groot en breed publiek.

Grand Theatre is een eigenzinnige en baanbrekende theater. In het theater zijn toonaangevende programma’s in hedendaags perspectief. Vanuit het hart van de stad is er een actief, verbindende rol tussen kunstenaars, publiek en makers in het noorden en de rest van de wereld.

In een dynamische combinatie van presenteren en produceren wordt met kunstenaars, publiek en samenwerkingspartners gezocht naar nieuwe gedachten, verbanden en werkwijzen om de maatschappelijke impact van actuele, professionele podiumkunst te vergroten.

Grand Theatre vertrekt vanuit het heden en steunt op een bevlogen en bewogen verleden.

Huisgezelschappen in Grand Theatre

Naast het (jeugd)theater en (klassieke) muziek geven de Oosterpoort en de Stadsschouwburg vooral Groninger festivals en huisgezelschappen zoals;

  • Noorderzon Performing Arts Festival
  • Jonge Harten Festival
  • Jeugdtheatergezelschap Het Houten Huis
  • Club Guy & Roni
  • Eurosonic Noorderslag
  • Soundsofmusic
  • De Noorderlingen

graag weer een plek in het theater aan de Grote Markt. Hiermee komt er een heel mooi en divers programma in de agenda van het Grand Theatre. Bekijk hier meer informatie over de gezelschappen.

Mis niets van de voorstellingen in het Grand Theatre

Tickets voor voorstellingen koop je via de webshop of aan de kassa in het theatercafé (dagelijks geopend van 09:00 – 18:00 en vanaf een uur voor aanvang). Het is niet mogelijk om te reserveren of telefonisch kaarten te bestellen.

Agenda Grand Theatre

Alle gezelschappen die in het theater hun voorstellingen geven zorgen gezamenlijk voor een gevarieerde agenda.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Grand Theatre Groningen

Grote Markt 35
9711 LV Groningen

Telefoon: 050 – 314 05 50

 Bezoek de website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.