Martiniplaza Groningen

Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen | 050 522 2777 | Google maps

Martiniplaza Groningen

Martiniplaza is een complex dat onder andere gebruikt wordt als theater. De theaterzaal heeft een capaciteit van 1.600 zitplaatsen, waarmee het tot de vijf grootste theaters van Nederland behoort. Er zijn al vele bekende voorstellingen gegeven, onder andere van Joe Bonamassa, Rhytm of the Dance en Jan Smit.

Naast muziek- en moderne dansvoorstellingen kunt u hier ook terecht voor opera’s en klassiek balletvoorstellingen. Ook voor een avondje lachen zit u hier goed, onder andere Tineke Schouten, Jandino Asporaat en de Ashton Brothers hebben hier al op het podium gestaan.

Theaterrestaurant Martiniplaza

Voorafgaand aan de voorstelling kun u bij Martiniplaza heerlijk dineren. Vanaf 3 uur voor aanvang van de voorstelling bent u al van harte welkom in het restaurant ‘Inspirations’ voor een diner a la carte of genieten van het themamenu.

Themamenu’s zijn volledig samengesteld in de stijl van de voorstelling.

Voor en na genieten

De deuren van de theaterzaal gaan 30 minuten voor aanvang van de voorstelling open. De foyer waar u voorafgaand een heerlijk kopje koffie kunt nuttigen is is ruim een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Na de voorstelling kunt u aan de bar nog nagenieten en praten onder het genot van een borrel en een hapje.

Agenda Martiniplaza

U kunt in de Martiniplaza elk jaar genieten van een groot en divers programma. Naast grote musicals zijn er ook cabaretvoorstellingen in de agenda van de Martiniplaza. Maar ook artiesten komen graag naar Groningen voor hun theater tour.

Contactgegevens Martiniplaza Groningen

Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

Telefoon: 050-5222777
E-mail: [email protected]

 Bezoek de website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.