Martiniplaza Groningen

Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen | 050 522 2777 | Google maps

Martiniplaza Groningen

Martiniplaza is een complex dat onder andere gebruikt wordt als theater. De theaterzaal heeft een capaciteit van 1.600 zitplaatsen, waarmee het tot de vijf grootste theaters van Nederland behoort. Er zijn al vele bekende voorstellingen gegeven, onder andere van Joe Bonamassa, Rhytm of the Dance en Jan Smit.

Naast muziek- en moderne dansvoorstellingen kunt u hier ook terecht voor opera’s en klassiek balletvoorstellingen. Ook voor een avondje lachen zit u hier goed, onder andere Tineke Schouten, Jandino Asporaat en de Ashton Brothers hebben hier al op het podium gestaan.

Theaterrestaurant Martiniplaza

Voorafgaand aan de voorstelling kun u bij Martiniplaza heerlijk dineren. Vanaf 3 uur voor aanvang van de voorstelling bent u al van harte welkom in het restaurant ‘Inspirations’ voor een diner a la carte of genieten van het themamenu.

Themamenu’s zijn volledig samengesteld in de stijl van de voorstelling.

Voor en na genieten

De deuren van de theaterzaal gaan 30 minuten voor aanvang van de voorstelling open. De foyer waar u voorafgaand een heerlijk kopje koffie kunt nuttigen is is ruim een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Na de voorstelling kunt u aan de bar nog nagenieten en praten onder het genot van een borrel en een hapje.

Agenda Martiniplaza

U kunt in de Martiniplaza elk jaar genieten van een groot en divers programma. Naast grote musicals zijn er ook cabaretvoorstellingen in de agenda van de Martiniplaza. Maar ook artiesten komen graag naar Groningen voor hun theater tour.

Contactgegevens Martiniplaza Groningen

Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

Telefoon: 050-5222777
E-mail: [email protected]

 Bezoek de website

Leuk om te lezen