Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Henk Schiffmacher – Schiffmacher vertelt

Henk Schiffmacher - Schiffmacher vertelt

 

Henk Schiffmacher vertelt. Wereldreiziger, avonturier, liefhebber van de mens en hun diverse culturen. Liefhebber van vrouwelijk schoon, charmeur, provocateur, leraar, inspirator en humorist. Veel valt er over de man te zeggen; you love him or you hate him. Hij is internationaal erkend als één van de belangrijkste figuren in de wereld van de tatoeage en ziet zichzelf als ‘the poor man’s Rembrandt’, één van en voor het volk.

Henk Schiffmacher – Schiffmacher vertelt

Henk Schiffmacher kijkt terug op zijn veel bewogen leven. Nu hij de pensioengerechtigde leeftijd heeft behaald, is het tijd om te bezinnen, het ‘rustiger’ aan te doen. Het stokje over te dragen aan de volgende generatie. Henk Schiffmacher kijkt terug op zijn veel bewogen leven. Zijn ontmoetingen met mensen van diverse pluimage van de lokale visboer tot de Maori’s van Nieuw-Zeeland. Van de laatste koppensnellers uit Borneo tot Lady Gaga en Adam Levin.

Deze ras-verteller neemt u mee op een bizarre, vaak hilarische reis door zijn leven. Net als je denkt hem te kunnen doorgronden zet hij je op een ander been. Alles wat u altijd al wilde weten, maar nooit zou durven vragen.

Henk Schiffmacher

Henk Schiffmacher is een van de bekendste tatoeëerders ter wereld. Hij voorzag Herman Brood, Willy DeVille, Barry Hay, Ben Saunders, Kurt Cobain, de Red Hot Chili Peppers en vele anderen van huid- versieringen. Zelf omschrijft hij zich als ‘the poor man’s Rembrandt’.

Henk Schiffmacher komt uit een katholieke slagersfamilie in Harderwijk. Van jongs af aan had hij een voorliefde voor tekenen en verzamelen. Voor school had hij weinig belangstelling. Hij wilde schilder worden.

Lees meer over Henk Schiffmacher

Bron: DG Theaterproducties

 

Speellijst Henk Schiffmacher – Schiffmacher vertelt

Deze voorstelling is afgelopen.

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen