Het Klooster Woerden

Wilhelminaweg 77, 3441 Woerden | 0348 423 066 | Google maps

Het Klooster Woerden

Theater Het Klooster in Woerden stamt uit 1899. Zoals de naam al zegt was het oorspronkelijk een klooster, gebouwd in opdracht van de Franciscanenorde.

Theater en Kunstencentrum Het Klooster

Uiteindelijk ging, na de leegloop van de orde, het klooster over in handen van de gemeente Woerden.

Tegenwoordig is er in het klooster een theater en een kunstencentrum gevestigd. U kunt hier terecht voor een zeer afwisselend theaterprogramma. Zowel bekende als onbekende artiesten geven hier acte de présence. U kunt hier zowel genieten van cabaret als van bijvoorbeeld kindervoorstellingen, jazzconcerten en toneel.

Vrienden van het Klooster.

Het Klooster streeft ieder jaar weer om een enorme hoeveelheid mooie en culturele activiteiten in de agenda te plaatsen. Om dat te bereiken kunnen ze veel vrienden en supporters gebruiken bij het Klooster.

Word Vriend of Supporter.

U profiteert van diverse voordelen die het klooster bied aan zijn vrienden, zo zijn er speciale theater-aanbiedingen en kunt u voor een gereduceerd tarief het jaarlijks door de Vrienden gesponsorde Kopgroepgala bezoeken. Als Supporter van Theater het Klooster heeft u andere voordelen. Klik hier voor meer informatie.

Nieuwsbrief Theater het Klooster

Wilt u nooit meer iets missen van de voorstellingen en activiteiten in Theater het Klooster? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief. U ontvangt dan het laatste nieuws!

Agenda Theater het Klooster

Ieder theaterseizoen kunt u voor vele dans, musicals, muziek en toneel voorstellingen terecht bij het Klooster.

Kassa openingstijden

Kaarten kopen voor een voorstelling kan altijd via de website van het theater, U kunt ze telefonisch reserveren of u kunt langskomen bij het theater.

De kassa is iedere werkdag geopend en tevens een uur voor aanvang van de voorstelling.

Contactgegevens Theater het Klooster

Wilhelminaweg 77 3441 XB Woerden
Telefoon: 0348 – 423 066
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.