Het Laagland

Het Laagland

De jeugdtheatervoorziening uit Limburg met grote gelaagde verhalen met titels die tot ieders verbeelding spreken.

Het Laagland is dé jeugdtheatervoorziening van Limburg die in eigen huis en op locatie, op regionale en (inter-)nationale podia een breed publiek verrijkt met eigenzinnig kwaliteitstheater dat kinderen serieus neemt, jongeren prikkelt en volwassenen ontroert.

Het Laagland vervult in Limburg, Nederland én daarbuiten een belangrijke rol als aanbieder van nieuw theaterrepertoire voor alle leeftijden. Zij zijn experts in het origineel en betekenisvol nieuw leven inblazen van collectieve verhalen. Publiek, programmeurs, docenten en pers waarderen de grote, gelaagde verhalen met titels die tot ieders verbeelding spreken. Het is die constante kwaliteit waarmee Het Laagland zich onderscheidt. Ook in het buitenland vallen onze voorstellingen op, juist door die mix van energieke speelstijl, kernachtige vormgeving en ons talent voor het vertellen van verhalen.

Klik hier voor meer informatie over Het Laagland. 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.