Het Musiater Zevenaar

Bommersheufsestraat 62, 6901 JZ Zevenaar | 0316 524 477 | Google maps

Het Musiater Zevenaar

Musiater wordt wel dé culturele ontmoetingsplek van Zevenaar en omgeving genoemd. Op deze prachtige plek in Gelderland kunt u dan ook terecht voor talloze activiteiten.

In het theater

Er is een groot aanbod aan professionele theatervoorstellingen, maar ook amateurproducties vinden hier een podium.

Van het Liemers Mannenkoor tot grote nationale musicalproducties, u vindt het bij Het Musiater allemaal! Ook kinderen en jongeren kunnen een veelzijdig theateraanbod verwachten. Daarnaast kunt u bij theater Het Musiater terecht voor workshops, cursussen en muzieklessen.

Het Musiater huren

In het Musiater bestaat de mogelijkheid om het theater af te huren voor o.a. personeelsfeesten, congressen, familiebijeenkomsten of presentaties.

Voor meer informatie hierover kunt de met de directie van het Musiater contact op nemen om de diverse mogelijkheden te bespreken die uw activiteit een speciaal karakter zullen geven. Dit kan in combinatie met voorstellingen.

Agenda

Nieuwsgierig welke voorstellingen Het Musiater in Zevenaar allemaal geprogrammeerd heeft staan? Er is echt voor ieder wat wils, van toneel tot cabaret tot dans.

Contactgegevens Het Musiater Zevenaar

Bommersheufsestraat 62 6901 JZ Zevenaar
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.