Schouwburg Lochem

Oosterwal 22, 7241 AR Lochem | 0573 250 051 | Google maps

Schouwburg Lochem

Genieten van de theatercultuur in Gelderland, dat kan uitstekend bij Schouwburg Lochem. De Schouwburg bestaat uit een middelgrote theaterzaal en een stadslounge voor zowel professionele als amateurvoorstellingen, concerten, lezingen en bands.

Geliefd podium

De afgelopen 100 jaar hebben hier al vele bekende artiesten op het toneel gestaan en ook amateurgezelschappen zien Schouwburg Lochem als een geliefd podium. Het is een moderne en gezellige locatie in de Achterhoek, dé plek voor een avondje theater, een bedrijfsevenement of een feest.

Vrienden van

Vriend zijn Schouwburg Lochem heeft veel voordelen. BIS is altijd op zoek naar vrienden die de schouwburg een warm hart toedragen en dat willen tonen door ieder jaar een donatie te doen. Vrienden leveren een bijdrage aan het programma van Schouwburg Lochem. Wilt u meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Theaterrestaurant De Eetgalerie

Inmiddels meer dan 10 jaar verzorgt Theaterrestaurant De Eetgalerie de horeca van de schouwburg.
De catering verzorgen zij met veel toewijding en plezier tijdens de voorstellingen en diverse andere activiteiten.

Nieuwsbrief

Ontvangt u de nieuwsbrief al? De schouwburg stuurt regelmatig nieuwsbrieven met alle laatste nieuws omtrent de activiteiten en voorstellingen. Wilt u op de hoogte blijven?

Klik hier om u in te schrijven.

Agenda Schouwburg Lochem

In de agenda vindt u een groot diversiteit aan voorstellingen voor iedere theaterliefhebber.

Contactgegevens Schouwburg Lochem

Oosterwal 22 7241 AR Lochem
Telefoon: 0573 – 250 051
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.