Stadsschouwburg en de Vereeniging Nijmegen

Keizer Karelplein 32H, 6511 NH Nijmegen | 024 322 1100 | Google maps

Stadsschouwburg en de Vereeniging Nijmegen

Concertgebouw De Vereeniging is in 1915 gebouwd. Het multifunctionele gebouw heeft een prachtige architectuur en het wordt wereldwijd geroemd om de prachtige akoestiek.

Renovatie

Het is een sfeervol gebouw dat verrassend en stijlvol is gebouwd in de Art Deco en Art Nouveau-stijl. In 1999 is het theater geheel gerestaureerd en gerenoveerd, waarbij de zalen in de originele staat zijn teruggebracht.

Ook is er in dat jaar een nieuwe foyerruimte gebouwd. Samen met Stadsschouwburg Nijmegen vormt Concertgebouw De Vereeniging “Stadsschouwburgen de Vereeniging”.

Stadsschouwburg Nijmegen

Stadsschouwburg Nijmegen is één van de grotere theaters van Nederland. Elk jaar komen er zo’n 100.000 bezoekers naar de voorstellingen.

De Stadsschouwburg ligt aan de rand van het centrum van Nijmegen, ongeveer vijf minuten lopen vanaf het Centraal Station. Beide theaters hebben een zeer gevarieerd aanbod aan voorstellingen, van cabaret tot opera en van musical tot klassieke muziek.

Agenda

Benieuwd naar de programmering? Deze kunt u hieronder bekijken.

Contactgegevens Stadsschouwburg en de Vereeniging Nijmegen

Keizer Karelplein 32h
6511 NH Nijmegen

 Bezoek de website

Concertgebouw De Vereeniging
Keizer Karelplein 2d 6511 NC Nijmegen

c

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.