Huis van Puck Arnhem

Kazerneplein 6-2, 6822 ET Arnhem | 026 351 0510 | Google maps

Huis van Puck Arnhem

In Arnhem vindt u het Huis van Puck, ook wel hét centrum voor amateurpodiumkunsten van Arnhem en heel Gelderland genoemd.

De theaterzaal van Huis van Puck is de ontmoetingsplek voor theatermakers, cabaretiers, muzikanten, spelers, dansers en andere artiesten en natuurlijk belangstellender.

Elke week worden er wel voorstellingen gegeven in dit theater door amateurgroepen uit heel Gelderland. Tijdens de voorstelling zijn er verschillende vrijwilligers actief die de kaartjes verkopen, de techniek van de voorstelling regelen en de bar bemannen. Elke dag worden de repetitieruimten gebruikt door theatergroepen, dansers, koren en bands om hun optredens voor te bereiden. Daarnaast worden er in Huis van Puck ook nog eens regelmatig workshops gegeven. Een veelzijdig theater in Gelderland dus!

Huis van Puck biedt een podium aan (bijna) alle vormen van (amateur)podiumkunst. Naast een professionele theaterzaal voor maximaal 75 bezoekers en voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw, heeft Huis van Puck veel extra’s die het huren van de theaterzaal extra fijn maken.

Agenda Huis van Puck

Jaarlijks heeft het Huis van Puck leuke voorstellingen. Er is echt voor ieder wat wils, van toneel tot cabaret tot dans.

Contactgegevens Huis van Puck Arnhem

Kazerneplein 6-2 6822 ET Arnhem
Telefoon: 026 – 351 05 10
Email: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.