Huis van Puck Arnhem

Kazerneplein 6-2, 6822 ET Arnhem | 026 351 0510 | Google maps

Huis van Puck Arnhem

In Arnhem vindt u het Huis van Puck, ook wel hét centrum voor amateurpodiumkunsten van Arnhem en heel Gelderland genoemd.

De theaterzaal van Huis van Puck is de ontmoetingsplek voor theatermakers, cabaretiers, muzikanten, spelers, dansers en andere artiesten en natuurlijk belangstellender.

Elke week worden er wel voorstellingen gegeven in dit theater door amateurgroepen uit heel Gelderland. Tijdens de voorstelling zijn er verschillende vrijwilligers actief die de kaartjes verkopen, de techniek van de voorstelling regelen en de bar bemannen. Elke dag worden de repetitieruimten gebruikt door theatergroepen, dansers, koren en bands om hun optredens voor te bereiden. Daarnaast worden er in Huis van Puck ook nog eens regelmatig workshops gegeven. Een veelzijdig theater in Gelderland dus!

Huis van Puck biedt een podium aan (bijna) alle vormen van (amateur)podiumkunst. Naast een professionele theaterzaal voor maximaal 75 bezoekers en voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw, heeft Huis van Puck veel extra’s die het huren van de theaterzaal extra fijn maken.

Agenda Huis van Puck

Jaarlijks heeft het Huis van Puck leuke voorstellingen. Er is echt voor ieder wat wils, van toneel tot cabaret tot dans.

Contactgegevens Huis van Puck Arnhem

Kazerneplein 6-2 6822 ET Arnhem
Telefoon: 026 – 351 05 10
Email: info@huisvanpuck.nl

Website

Leuk om te lezen