Musis & Stadstheater Arnhem

Velperbinnensingel 10 & 15, 6811 BP Arnhem | 026 372 0720 | Google maps

Musis & Stadstheater Arnhem

Musis en Stadstheater Arnhem

Middenin het centrum van Arnhem met zicht op het groen van park Lauwersgracht staan twee prachtige, unieke gebouwen: Musis en Stadstheater Arnhem. Musis is het huis voor muziek en thuis van Phion. Stadstheater Arnhem, podium van en voor de stad en huistheater van Toneelgroep Oostpool en Introdans.
Beide gebouwen ademen een rijke geschiedenis, muziek en theater en zijn naast avond aan-avond de podia voor cultuur minnend publiek ook hele bijzondere locaties voor feesten, bijeenkomsten, congressen, vergaderingen, product- en eindpresentaties, netwerkborrels, modeshows, workshops en meer.

Musis. Huis voor Muziek, thuis van Phion. Een concertzaal waar ’s werelds grootste artiesten acte de presénce geven en hebben gegeven. Van klassieke muziek tot jazz, van singer-songwriters tot kamermuziek en ook wereldmuziek en pop. Van Bach tot Bauer en alles wat er tussen zit. Jaarlijks zijn er ruim 100 concerten in Musis.

Monumentaal en modern

Het oude, monumentale deel stamt uit 1847 en ademt historie. De zaal werd in oude luister hersteld en is, samen met de nieuwe concertzaal, in het najaar van 2017 geopend. De nieuwe zaal grenst aan een prachtig park. De architecten bedachten een transparant ontwerp dat samensmelt met deze groene omgeving. Een gedeelte van de buitenkant is van glas, waardoor bezoekers vanuit de nieuwe concertzaal uitkijken op het groen.

Stadstheater Arnhem

Podium van en voor de stad. Het huistheater van Toneelgroep Oostpool en Introdans. Aan de Lauwersgracht, naast het winkelhart van Arnhem, staat Stadstheater Arnhem. Een plek die meer dan honderd jaar theatertraditie ademt en waar ieder seizoen ruim 250 nieuwe herinneringen worden gemaakt. In de Grote Zaal zetelt het publiek in koninklijk blauw en in de Kleine Zaal zijn vaak experimentele, gedurfde en intieme voorstellingen.
Zowel toneel, cabaret, dans, kleinkunst, show als fysiek theater passeren afwisselend de revue in hét theater van Arnhem.
Premières van Toneelgroep Oostpool en Introdans vinden ook in het Stadstheater plaats. Daarnaast werkt het Stadstheater nauw samen met andere Arnhemse theaterpartners zoals het Posttheater, Theater ad Rijn, De Nieuwe Oost, ArtEZ hogeschool voor de kunsten en Arnhemse Uitnacht.

Het decor voor uw evenement

Voor beide locaties geldt: iedere m2 is te huur. Zakelijk of privé. Voor culturele of commerciële activiteiten. Wat het karakter van een bijeenkomst ook is: wij zijn in staat om elke sfeer neer te zetten. Feestelijk of zakelijk, groots en meeslepend, klein en intiem, eenvoudig of bijzonder hi-tech, bij kaarslicht of met een doordacht lichtplan. Het concertgebouw exclusief voor uw gasten of een bijzondere brainstorm in de kleedkamer van het theater? Een rondleiding door de catacomben van het historische Musis of een bezoekje aan een voorstelling aansluitend aan uw vergadering? Dat kan dus allemaal!

Het team van ervaren eventmanagers, technici en horecamensen zorgt er voor dat ze precies dàt neerzetten wat u in gedachten heeft. Het enige waar u op het moment suprême nog aandacht aan hoeft te schenken, zijn uw gasten! Neem voor meer informatie contact op via de eigen website van Musis & Stadstheater Arnhem.

Agenda Musis & Stadstheater Arnhem

Jaarlijks worden er in Musis en Stadstheater Arnhem vele voorstellingen geprogrammeerd, van toneel tot cabaret tot dans en operavoorstellingen.

Contactgegevens Musis & Stadstheater Arnhem

Velperbinnensingel 10 & 15
6811 BP Arnhem
Telefoon: 026 – 372 07 20

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.