Musis & Stadstheater Arnhem

Velperbuitensingel 25, 6828 CV Arnhem | 026 372 0720 | Google maps

Musis & Stadstheater Arnhem

Musis. Huis voor Muziek, thuis van Het Gelders Orkest. Een concertzaal waar ’s werelds grootste artiesten acte de presénce geven en hebben gegeven. Van klassieke muziek tot jazz en van singer-songwriters tot kamermuziek. Van Bach tot Bauer en alles wat er tussen zit. Jaarlijks staan er ruim 100 concerten in Musis.

Monumentaal en modern

Het oude, monumentale deel stamt uit 1847 en ademt historie. De zaal wordt in oude luister hersteld en opent in het najaar van 2017. Ook opent dan de nieuwe concertzaal van Musis. De nieuwe zaal grenst aan een prachtig park. De architecten bedachten een transparant ontwerp dat samensmelt met deze groene omgeving. Een gedeelte van de buitenkant is van glas, waardoor bezoekers vanuit de nieuwe concertzaal uitkijken op het groen.

Op een zonnige dag halen we de glazen schuifpui omhoog en kan men ook in het park genieten van de betoverende klanken. Door middel van een plint wordt het historische deel van Musis verbonden met de nieuwe zaal.

Stadstheater Arnhem

Podium van en voor de stad. Het huistheater van Toneelgroep Oostpool en Introdans. Aan de Lauwersgracht, nét buiten het winkelhart van Arnhem, vindt u Stadstheater Arnhem. Een plek die meer dan honderd jaar theatertraditie ademt en waar ieder seizoen ruim 250 nieuwe herinneringen worden gemaakt. In de Grote Zaal zetelt u in koninklijk blauw en in de vlakkevloerzaal kunt u genieten van vaak experimentele, gedurfde en intieme voorstellingen.

Zowel toneel, cabaret, dans, kleinkunst, show als fysiek theater passeren afwisselend de revue in hét theater van Arnhem.
Premières van Toneelgroep Oostpool en Introdans vinden ook in het Stadstheater plaats. Daarnaast werkt het Stadstheater nauw samen met andere Arnhemse theaterpartners zoals het Posttheater, Generale Oost, ArtEZ hogeschool voor de kunsten en Keesen&Co.

TE HUUR: MUSIS & STADSTHEATER ARNHEM

Middenin het centrum van Arnhem met zicht op het groen van park Lauwersgracht vindt u twee prachtige, unieke gebouwen: Musis en Stadstheater Arnhem. Musis is het huis voor muziek en thuis van Het Gelders Orkest. Stadstheater Arnhem, podium van en voor de stad en huistheater van Toneelgroep Oostpool en Introdans.

Beide gebouwen ademen een rijke geschiedenis, muziek en theater en zijn naast avond aan-avond de podia voor cultuurminnend publiek ook hele bijzondere locaties voor feesten, bijeenkomsten, congressen, vergaderingen, product- en eindpresentaties, netwerkborrels, modeshows, workshops en meer.

Het decor voor uw evenement

Voor beide locaties geldt: iedere m2 is te huur. Zakelijk of privé. Voor culturele of commerciële activiteiten. Wat het karakter van uw bijeenkomst ook is: wij zijn in staat om elke sfeer neer te zetten. Feestelijk of zakelijk, groots en meeslepend, klein en intiem, eenvoudig of bijzonder hi-tech, bij kaarslicht of met een doordacht lichtplan. Het concertgebouw exclusief voor uw gasten of een bijzondere brainstorm in de kleedkamer van het theater? Een rondleiding door de catacomben van het historische Musis of een bezoekje aan een voorstelling aansluitend aan uw vergadering? Dat kan dus allemaal!

Het team van ervaren eventmanagers, technici en horecamensen zorgt er voor dat ze precies dàt neerzetten wat u in gedachten heeft. Het enige waar u op het moment suprême nog aandacht aan hoeft te schenken, zijn uw gasten! Neem voor meer informatie contact op via de eigen website van Musis & Stadstheater Arnhem.

Agenda Musis & Stadstheater Arnhem

Jaarlijks worden er in Musis en Stadstheater Arnhem vele voorstellingen geprogrammeerd, van toneel tot cabaret tot dans en operavoorstellingen.

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Musis & Stadstheater Arnhem

Velperbuitensingel 25
6828 CV Arnhem
Telefoon: 026 – 372 07 20

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link