Theater het Hof Arnhem

Boekhorstenstraat 58, 6828 DV Arnhem | Google maps

Theater het Hof Arnhem

Theater het Hof is weleens één van de mooiste theaters van Nederland genoemd. Het is het kleinste theater van Arnhem, maar het theater is zeker niet klein in sfeer!

Toneelstukken

Het Hof brengt jaarlijks drie of vier producties uit. Deze toneelstukken worden dan zes weken achter elkaar opgevoerd in dit unieke theater.

Het zijn altijd toneelstukken uit het betere wereldrepertoire, opgevoerd door vakmensen. Vaak zijn deze toneelstukken ook alleen in theater Het Hof te bekijken. Daarnaast staan er elk jaar ook enkele gastproducties bij theater Het Hof op de planken. Theater het Hof: hét theater waar u gezellig aan een tafeltje met een drankje kunt genieten van toneel!

Vriend worden van Theater het Hof Arnhem

Momenteel zijn er ongeveer 400 vrienden die jaarlijks met minimaal 25 euro het theater steunen. Deze vrienden krijgen altijd net iets eerder dan de andere mensen bericht over een nieuwe voorstelling zodat zij eerder kunnen reserveren.

Met hun bijdrage kunnen vrienden gebruik maken van toegezonden vrijkaarten, bij deze speciale voorstellingen hebben zij de kans andere vrienden te ontmoeten.

Word nu ook snel vriend van het Hof!

Agenda Theater het Hof

Bent u benieuwd welke voorstellingen u dit jaar in dit theater kunt bekijken? Klik op de button hieronder en u ziet de volledige programmering van dit jaar.

Contactgegevens Theater het Hof Arnhem

Boekhorstenstraat 58 6828 DV Arnhem
Telefoon: 026 – 351 44 36

Website

Leuk om te lezen