Het Vestzak Theater Son

Kerkstraat 2, 5691 Son | 0499 473 248 | Google maps

Het Vestzak Theater Son

Onder het genot van een hapje en een drankje geniet u in de foyer van Het Vestzak en praat u na over de voorstelling die u zojuist gezien heeft. De foyer beschikt over 70 zitplaatsen, de ideale ruimte om zowel voor- als na de voorstelling na te praten.

Het Vestzaktheater in Son beschikt over meerdere theaterzalen.

U kunt in de Rabo Theaterzaal genieten van de wat grotere voorstellingen, in cafeopstelling heeft de Rabo theaterzaal 120 zitplaatsen en in theateropstelling 190 zitplaatsen. Voor de wat kleinere voorstellingen is er de Kleine zaal. Deze zaal beschikt over 50 zitplaatsen.

Een gezellig theater waar u een onvergetelijke avond zult beleven in Noord-Brabant. Het Vestzaktheater is er voor iedereen.

Reserveren Vestzak Theater

Kaarten voor een voorstelling kunt uw bestellen via de website van het theater. Het is gelijk de meest makkelijke manier van bestellen want uw kaarten worden thuis bezorgd. Tijdens de diverse activiteiten in het theater kunt er ook terecht voor het kopen van uw kaarten.

Telefonisch kaarten bestellen maar deze voorkeur heeft het theater liever niet.

Website Vestzak Theater

De tip van TheatersinNederland is wel ; Kijk regelmatig op de website van het theater. Altijd het laatste informatie over voorstellingen en activiteiten is op de website van het Vestzak Theater te vinden.

Agenda Vestzak Theater

Het vestzaktheatter dat betekent staat, dat er ook voor ú elk jaar wel een leuke voorstelling staat geprogrammeerd. Waar uw interesse ook naar uit gaat, bij het Vestzaktheater in Son zit u goed!

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens

Kerkstraat 2 5691 AK Son
Telefoon: 0499 – 473 248
E-mail: info@vestzaktheaterson.nl

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link