Het Vikingschip Den Oever

Robbenoordstraat 11a, 1779 BJ Den Oever | 0227 512 502 | Google maps

Het Vikingschip Den Oever

Het Vikingschip is een sociaal cultureel centrum in de gemeente Hollands Kroon. Het biedt onderdak aan vele verenigingen en stichtingen en biedt een keur aan mogelijkheden voor het huren van een ruimte of zaal.

Het podium in de grote zaal geeft verenigingen en theatergezelschappen een plek waar hun prestaties op een prachtige manier worden uitgelicht.

Zaalverhuur

Er zijn drie verschillende zalen in Het Vikingschip die gehuurd kunnen worden. Twee kleinere zalen en één grote zaal met een podium. Deze zalen kunnen gehuurd worden voor diverse activiteiten.

Voor meer informatie over de zaalhuur of het reserveren hiervan kunt u contact opnemen met de verhuurcoördinator van Het Vikingschip.

Donateurs

De onkosten van het gebouw kunnen laag worden gehouden door de grote inzet van vrijwilligers in de organisatie, bardienst, techniek en schoonmaakwerkzaamheden.

Echter blijven zoals in heel de theaterwereld de bijdragen van donateurs hard nodig om zo’n mooie voorziening als Het Vikingschip te kunnen blijven draaien. Daarom zijn ze ook bijzonder blij met de bijdrage die ze ieder jaar van de donateurs tegemoet kunnen zien. Wilt u ook donateur worden? Voor een kleine jaarlijkse bijdrage helpt u al mee en kan iedereen nog lang genieten van dit prachtige gebouw.

Agenda Het Vikingschip

In de agenda van Het Vikingschip vindt u een zeer divers programma, bestel uw kaarten bij het theater.

Contactgegevens

Robbenoordstraat 11a 1779 BJ Den Oever
Telefoon: 0227 – 512 502
Reserveringen: 06 – 12 05 55 90
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.