Bettina Holwerda

Bettina Holwerda is geboren in Emmeloord in 1979. Bettina is een Nederlandse musicalactrice, zangeres en danseres.

Opleiding Bettina Holwerda

Bettina groeide op in Lelystad. waar ze al vanaf jonge leeftijd op klassiek ballet, jazzballet, show ballet en turnen. Vanaf de middelbare school ging Bettina nog meer dansen, vanaf haar 15e ging Bettina naar Amsterdam om daar de 5 o’clock class te doen op de theaterschool. Ze kreeg onder andere les van Eddie de Bie en Fred Berlips. Bettina ging hierbij ook zanglessen nemen.

Carrière Bettina Holwerda

Bettina speelt in veel verschillende producties diverse rollen waaronder;

Bettina is getrouwd met musical acteur Jim Bakkum.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.