Introdans bij jou over de vloer

Introdans bij jou over de vloer

De dansers van Introdans blijven in beweging en dansen daarom thuis. Ze hebben allemaal een eigen balletvloer ontvangen om op te repeteren. Introdans geeft ook jou de kans om thuis te dansen op een balletvloer. Oude balletvloeren uit het pakhuis worden nu aangeboden aan het publiek.

Een balletvloer is te reserveren via welkom@introdans.nl

Introdans vindt het belangrijk dat dansers in deze tijd zo veel mogelijk in vorm blijven. Ze dansen thuis, en moeten kunnen draaien en springen, zonder uit te glijden. Introdans houdt niet alleen zijn eigen dansers, maar ook zijn publiek graag in beweging. Daarom biedt Introdans oude balletvloeren aan. De beschikbare delen zijn circa 160×200 cm groot.

Wat kost het?
Dat bepaal je zelf! Kijk op www.introdans.nl voor de voorwaarden. Er is slechts een beperkte voorraad beschikbaar.

Blijf bewegen

De coronacrisis is overal in Nederland. Mensen blijven verplicht thuis en hopen gezond te blijven. Voor dansgezelschap Introdans betekent dit geen repetities, geen optredens, geen volle zalen. Maar Introdans blijft wel bewegen. De dansers dansen en repeteren vanuit huis. De docenten van Introdans bereiken het publiek in de huiskamer, er zijn online lessen waaraan iedereen mee kan doen. Via social media en de website worden vele activiteiten ontwikkeld om het publiek te blijven inspireren met dans.

Introdans beweegt je

Introdans geeft op een creatieve, verrassende wijze een eigentijdse invulling aan ballet. Wervelend, de zwaartekracht tartend, neemt Introdans iedereen mee in de totaalbeleving van dans: vol passie en met internationale klasse.

Introdans gelooft dat de taal van dans zó universeel is dat dit hele generaties bindt en in beweging brengt. Dit doet Introdans door aansluiting te houden met een breed publiek en met hen actief de verbinding aan te gaan. De voorstellingen worden gedanst voor jong & oud(er) en er zijn activiteiten en projecten voor heel veel verschillende doelgroepen. Want Introdans beweegt je. 

Lees meer over Introdans

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link