Isa Hoes

Isa Hoes is geboren in de provincie Zuid-Holland in de stad Leiden in 1967. Isa Hoes is toneel-, film-, televisie- en stemactrice.

Over Isa Hoes

Isa Hoes werd vooral bekent bij het Nederlandse publiek voor haar rol in de Soap Goede tijden Slechte Tijden. Ook speelde zij in de televisieseries Medisch Centrum West, Vrouwenvleugel, Twaalf steden, dertien ongelukken, All Stars – De serie, Windkracht 10 en Rozengeur & Wodka Lime. Isa Hoes heeft meerdere televisieprogramma’s gepresenteerd, zoals De Horzel, KZB network en Café Hollywood Isa Hoes is van oorsprong een toneelspeelster. Na haar opleiding aan de Toneelacademie van Maastricht gevolgd te hebben speelde Isa het theater in onder andere “Mijn Bloed In Jouw Aderen”, “Menelaos”, “Gluck”, “De Minnaar”, “Succes”, “Nacht, Moeder”, “Volmaakt geluk” (2008) en “Verlies” (2012).

Over Verlies

In dit laatste toneel voorstelling speelde Isa een beklemmende hoofdrol. Het toneel stuk was het allereerste Nicci French boek dat voor theater is bewerkt, Het verhaal begint wanneer het jongste kind van een echtpaar levenloos in het zwembad wordt aangetroffen. Al gauw beginnen de gezinsleden elkaar te verdenken van het onheil. Is er iemand schuldig aan de dood van het kind? Wat begint als een hartverscheurend drama loopt uit op een spannende thriller. Samen met Ad Knippels speelde ze in veel theaters van Nederland. Ook heeft Isa Hoes in meerdere films gespeeld, zoals We zijn zo weer terug van Pieter Kuijpers en All Stars van Jean van de Velde.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.