Jansstheater Lochem

Emmastraat 40, 7241 EK Lochem | 0573 254 774 | Google maps

Het Jansstheater Lochem is een intiem en erg gezellig theater gevestigd aan de Emmstraat. Het is dé plek in Lochem waar je komt voor cabaret, muziektheater, toneel, kleinkunst en veel try-outs door verschillende artiesten.

Daarnaast kan het publiek hier genieten van de presentaties die de leerlingen van de theaterschool geven. En alles voor een klein prijsje in dit ‘kleinste cabarettheater van Nederland’. Er is voor ieder wat wils!

Theaterzaal

Het Jansstheater heeft een kleine theaterzaal met een vlakke vloer met daarin 49 oplopende zitplaatsen.

Het speelvlak is 6,5 meter breed en 5 meter diep. Daarnaast is er een gezellige zitruimte met een bar gevestigd.

Jansscoop

Naast het bekijken van theatervoorstellingen kunt u hier ook terecht voor films. Één keer per maand is er de zogeheten Jansscoop, dan wordt er op zondagavond een film vertoond.

Voor een klein prijsje kunt u de film bezoeken en krijgt u er ook nog eens een pauzedrankje bij. Benieuwd welke films er op het programma van de Jansscoop staan? Op de website van het Jansstheater kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief zodat u altijd op de hoogte bent.

Theaterschool Jansstheater

Het Jansstheater biedt tevens plaats aan de theaterschool. Hierin kunnen diverse workshops en cursussen worden gevolgd, in onder andere danstheater, drama/improvisatie, danstheater, tapdans en auditietraining. De theaterschool wordt door Elly Janssen gerund. Zij heeft al vele theaterproducties, openluchtspelen, dansshows, musicals en meer op haar naam staan. De lessen in het Jansstheater zijn er voor kleuters van 4 jaar tot senioren.

Janssmaatje worden?

Dankzij de steun van donateurs kan het Jansstheater bijzondere voorstellingen en activiteiten organiseren die anders niet mogelijk zouden zijn. Iedereen kan het theater steunen door Janssmaatje te worden.

Dit kan op elk moment in het seizoen en geldt voor een jaar. Als u Janssmaatje wordt, kunt u profiteren van verschillende voordeeltjes. Zo mag u bijvoorbeeld als eerste kaarten bestellen, wordt u uitgenodigd voor een speciale Matenavond en mag u twee keer gratis een film bekijken in de Jansscoop.

Agenda Jansstheater Lochem

Het programma van het Jansstheater is heel veelzijdig. Zo kunt u er elk jaar wel genieten van enkele cabaretiers. Ook kunt u er bijvoorbeeld terecht voor een literaire lezing of een improvisatieshow van de theatergroep van het Jansstheater.

Contactgegevens Jansstheater Lochem

Emmstraat 38-40
7241 EK Lochem
Telefoon: 0573 – 254 774
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.