Johan Goossens

Johan Goossens is een in Sprang-Capelle geboren cabaretier en schrijver. Hij publiceerde twee columnbundels, onder andere over zijn werk op een ROC.

Achtergrond

Johan Goossens is begonnen als docent en deelt zijn ervaringen voor de klas via anekdotes in zijn werk als schrijver en cabaretier. In 2006 won hij het Groningen Studenten Cabaret Festival en maakte hij een voorstelling over zijn vrijwilligerswerk in Ghana. Hij schreef naast columns over zijn werk op het ROC, columns voor Trouw en Het Parool. De columns uit Het Parool zijn in 2014 gebundeld in “Wie heeft er wél een boek bij zich?”. In 2015 werd hij tevens genomineerd voor de Neerlands Hoop Prijs voor meest veelbelovende cabaretier. 

Cabaretvoorstellingen

Sinds 2006 staat Johan Goossens op de bühne met veelbelovende cabaretprogramma’s, te noemen:

  • 2006: Punaise
  • 2008: A-boom!
  • 2010: Maandag
  • 2013: Leer mij de mensen kennen
  • 2015-2016: Daglicht
  • 2017-heden: Vlam

Wie is de Mol?

Onlangs werd bekend dat Johan Goossens deel gaat nemen aan het twintigste seizoen van Wie is de Mol?

Lees hier meer over het programma en zijn deelname aan Wie is de Mol? 

Bron: Johan Goossens

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.