Cabaratier Johan Goossens in Wie is de Mol?

Johan Goossens is de tweede kandidaat van het populaire programma Wie is de Mol? 2020

Cabaratier in Wie is de Mol?

De tweede kandidaat voor het populaire programma Wie is de Mol is deze week bekend gemaakt in het programma Tijd voor Max van Omroep Max. Middels een video maakt Johan Goossens bekend mee te doen aan het twintigste seizoen van WIDM. Vanwege het twintig jarig jubileum reisde het programma af naar China. Wie is de Mol is vanaf 11 januari 2020 te zien bij de NPO.

Over Johan Goossens

Cabaretier en schrijver Johan Goossens studeerde Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam en won in 2006 het Groninger Studenten Cabaret Festival. Na een aantal shows ging hij het onderwijs in en begon met lesgeven op een ROC in Amsterdam. Hij maakte twee programma’s over zijn ervaringen voor de klas en schreef columns voor het Parool.

In 2014 verschenen de gebundelde columns over zijn onderwijservaringen onder de titel ‘Wie heeft er wél een boek bij zich?’. Hiervoor werd hij genomineerd voor de Neerlands Hoop prijs voor meest veelbelovende cabaretier. Hij schreef en acteerde ook voor o.a. Koefnoen en Klikbeet.

Medio 2017 stopte hij met lesgeven en maakte hij een show over zijn seksleven, waarmee hij ook in Groot-Brittannië optrad. En in 2015 was hij kandidaat in De Slimste Mens.

Lees meer over cabaretier en schrijver Johan Goossens

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link