Joost x Roedie: Uitgespeeld

Joost x Roedie: Uitgespeeld

Voor het eerst in het theater: de on- en offline wereld van een Youtuber. 

Joost x Roedie: Uitgespeeld

YouTubers JoostSpeeltSpellen en Roedie gaan voor het eerst het theater in met hun eigen voorstelling Joost x Roedie: Uitgespeeld. De theatervoorstelling van de 2 populaire YouTubers gaat in oktober 2020 in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

YouTubers JoostSpeeltSpellen (Joost Bouhof) en Roedie (Rudi Wijnen) betreden met hun theatervoorstelling Uitgespeeld een voor hen onbekende wereld. De twee jongens zijn bekend geworden met hun video’s over online gamen op Youtube. Ze geven ouders en kinderen een unieke inkijk in het leven van online gamers, van zowel de hoogtepunten als de worstelingen.

Wat als de vrienden uit elkaar dreigen te groeien door het succes van een uit de hand gelopen hobby? En, is er leven naast en na YouTube?

De on- en offline wereld wordt voor het eerst samengebracht in een theatervoorstelling door Productiehuis Artcore brengt i.s.m. Theaterbureau De Mannen. Een feest van herkenning met memes en games voor kinderen en voor de ouders dé kans om zich in hun kinderen te verplaatsen en een beter beeld te krijgen van waar zij naar kijken en wat het inhoudt om een YouTuber te zijn.

Populaire Youtubers

Joost Bouhof (23) is bekend van het YouTube-kanaal JoostSpeeltSpellen, dat meer dan een half miljoen abonnees heeft. Ook is hij de game-expert voor onder meer het NOS Journaal.

Rudi Wijnen (25) is met zijn YouTube-kanaal Roedie (voorheen Roediementair) met ruim vierhonderdduizend volgers in een mum van tijd uitgegroeid tot de top van YouTube in Nederland. Rudi is een vaste gast in het online programma Legends of Gaming van EndemolShine.

Speellijst Joost x Roedie: Uitgespeeld

Joost x Roedie: Uitgespeeld is op 13, 14 en 15 oktober in het DelaMar Theater in Amsterdam en op 23, 24 en 25 oktober in het Oude Luxor in Rotterdam te zien.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link