Kennemer Theater Beverwijk

Kerkplein 1, 1941 HD Beverwijk | 0251 220 342 | Google maps

Kennemer Theater Beverwijk

Met jaarlijks zo’n 180 professionele theatervoorstellingen, is het Kennemer Theater een goed bezocht en gezellig theater voor het hele gezin.

Avond uit in Het Kennemer Theater

Het Kennemer Theater beschikt over een aantal zalen waar u ongestoord kunt genieten van de voorstelling waar u voor gekozen hebt. U zult ongetwijfeld een onvergetelijke avond hebben wanneer u het Kennemer Theater in Beverwijk bezoekt.

Theater te huur

Een bijzondere locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten of feestelijke gelegenheden? Neem dan eens een kijkje in Het Kennemer Theater. Hier zijn niet alleen verschillende voorstellingen te zien maar kunnen ook evenementen zoals vergaderingen, recepties, congressen, diners, feesten en bedrijfspresentaties plaatsvinden.

In de Kleine zaal kunt u uitstekend terecht voor recepties, presentaties, lezingen of diners. In de Grote zaal kunnen de grotere evenementen plaatsvinden zoals seminars en jaarvergaderingen. Zelfs voor een diner tot 250 personen kunt u hier terecht. Een overweldigende combinatie van een diner met top entertainment. Door de flexibele inrichting van de twee zalen kan het theater aan bijna al uw wensen voldoen.

Het theater denkt graag met u mee voor een creatieve en professionele invulling van uw evenement. Weet u al precies wat voor evenement u wilt? Of bent u er nog niet helemaal over uit, de organisatie van het theater denkt graag met u mee en maakt een voorstel op maat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling verhuur van Het Kennemer Theater.

Agenda van Het Kennemer Theater

Bekijk het overzicht van concerten en theater in het Kennemer Theater op onze website en bestel eenvoudig, veilig en snel uw kaarten online. Indien u vragen heeft kunt u de ticketservice bellen. Veel plezier bij het Kennemer Theater!

Contactgegevens

Kerkplein 1 1941 HD Beverwijk

Kassa: 0251 – 221 453
E-mail: [email protected]

Algemeen: 0251 – 220 342
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.