Korzo Theater

Prinsestraat 42, 2513 CE Den Haag | 070-3637540 | Google maps

Koninklijke Schouwburg Den Haag

Korzo is een begrip sinds de voormalige bioscoop in de jaren tachtig werd gekraakt. Ze waren ‘kritiese’ denkers en doeners die nieuwsgierig zochten naar nieuwe vormen om samen te werken en te organiseren. Het theater is gevestigd midden in het bruisende centrum van Den Haag.

Van bioscoop tot theater

Korzo is een huis in beweging. Een toonaangevend podium en creatief producent tegelijkertijd. Ze brengen publiek en makers samen in vernieuwende formats, omdat ze nieuwsgierig zijn en ervan overtuigd zijn dat talent kan bloeien door ongewone verbindingen en een open blik. Niet voor niets is hun motto ‘Here to move you’.

Theater Brasserie Wasserman

Voorafgaand de voorstelling kunt u heerlijk dineren of lunchen bij Theater Brasserie Wasserman in de Koninklijke Schouwburg. U kunt heerlijk dineren in een theatrale omgeving en u bent natuurlijk gegarandeerd op tijd in de zaal.

Verhuur

In een prachtig theater met de nieuwste technische ondersteuning biedt Korzo vele mogelijkheden. Er zijn meerdere zalen, met elk een eigen karakter, wat maakt dat het uitermate geschikt is voor allerhande bijeenkomsten, presentaties, voorstellingen, concerten, congressen, studiedagen en borrels.

Het huren van een theater biedt bepaalde voordelen: zo kan je gebruik maken van onze professionele techniek en horeca. Maar ook een privévoorstelling door onze internationale dansers of een workshop onder leiding van een choreograaf of componist behoren tot de mogelijkheden.

Agenda Korzo

De meest actuele voorstellingen en het programma vind je op de website van Korzo Theater.

bekijk-de-programmering

 

Contactgegevens Korzo Theater

Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

070-3637540
info@korzo.nl

Website

Leuk om te lezen