Theater Pepijn Den Haag

Nieuwe Schoolstraat 21 – 23, 2514 HT Den Haag | 070 361 0540 | Google maps

Theater Pepijn Den Haag

In Theater PePijn staat een divers aanbod aan cabaretiers, stand-uppers en kleinkunstenaars op het podium. Vernieuwend, gedurfd, experimenteel en confronterend werk krijgt hier een podium. Het theater is een vertrouwde try-out plek voor gevestigde cabaretiers en een inspirerend podium voor aanstormende talenten.

Waar klein groots wordt
Met z’n retro uitstraling, cabaretbibliotheekje, platenspeler en uitgebreide vinylcollectie is Theater PePijn een bijzondere ontmoetingsplek. Het theater heeft slechts ruimte voor zo’n 100 bezoekers, een klein podium en een nog kleinere kleedkamer, maar is groots in beleving. Juist in zo’n kleine setting kun je artiesten van dichtbij meemaken. Soms kom je een artiest na zijn show zelfs tegen aan de bar.

Een rijke geschiedenis
Theater PePijn is gevestigd in een oud pakhuis aan de Nieuwe Schoolstraat en kent een rijke historie. Het begon allemaal met Paul van Vliet, die samen met Liselore Gerritsen, Ferd Hugas, Judith Bos en pianist Rob van Kreeveld zijn eerste professionele ensemble oprichtte: Cabaretgroep PePijn. Het initiatief groeide uit tot een theater dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse cabaretwereld. In 2001 werd Theater PePijn overgenomen door Diligentia.

Jouw evenement in Theater PePijn
Het theater is niet alleen geschikt voor theatervoorstellingen, maar ook voor kleine (zakelijke) bijeenkomsten. Bekijk de website van Theater PePijn voor meer informatie over de verhuurmogelijkheden.

Word vriend van Theater PePijn
Liefhebber van comedy, cabaret en kleinkunst? Word dan Vriend van Theaters Diligentia & PePijn! Hiermee draag je bij aan de toekomst van het genre en bovendien krijg je er leuke voordelen voor terug. Zo krijg je voorrang op de voorverkoop van tickets en ontvang je exclusieve aanbiedingen. Je bent Vriend voor €100 per jaar. Op de website van het theater vind je meer informatie.

Lees ook: Diligentia, jouw club vol comedy

Agenda Theater Pepijn

In Theater PePijn staan ieder jaar zowel gevestigde cabaretiers als nieuwe talenten op het programma.

Contactgegevens Theater Pepijn

Nieuwe Schoolstraat 21 – 23 (bezoekadres)
2514 HT Den Haag

Lange Voorhout 5 (post- en kantooradres)
2514 EA Den Haag

Telefoon: 070 – 361 05 40
E-mail: [email protected]

Website

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.