Theater De Nieuwe Regentes

Weimarstraat 63 | 2562 GR Den Haag | 070-2119988 | Google maps

Theater De Nieuwe Regentes

De Nieuwe Regentes is een buurtgericht theaterhuis waar kunst- en cultuuruitingen voor en door de buurt plaatsvinden.

Theater De Nieuwe Regentes

De Nieuwe Regentes is een bijzonder en bruisend buurttheater dat met een klein vast team op professionele wijze een warm bad biedt aan bewoners, bezoekers, opkomende en gearriveerde (podium)kunstenaars, partners en huurders. Een niet te missen cultureel centrum met historie, volledig gerund door vrijwilligers.

Theatercafé

In het theatercafé aan de voorzijde van het theater kunt u van dinsdag t/m vrijdag van 9.30-16.30 uur terecht voor koffie, thee, fris, een tosti of een lekker broodje. Alles natuurlijk geserveerd door de gastvrije vrijwilligers. U kunt dan tevens in het Theatercafé en de Foyer de lopende tentoonstelling bewonderen van een kunstenaar uit de buurt.

Agenda Theater De Nieuwe Regentes

De Nieuwe Regentes is een buurtgericht theaterhuis waar kunst- en cultuuruitingen voor en door de buurt plaatsvinden.

Contactgegevens Theater De Nieuwe Regentes

Weimarstraat 63
2562 GR Den Haag
Telefoon: 070-2119988
E-mail: [email protected]

Website

 

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.