Ledeltheter Oostburg

Ledeltheater Oostburg

Een uniek theater in karakteristieke jaren ’50-stijl, zo kan het Ledeltheater in Oostburg wel omschreven worden! De programmering van dit theater in Zeeland is natuurlijk wel geheel van deze tijd.

Reserveren

T/m 1 dag voor de voorstelling is het mogelijk bij het Ledeltheater om per telefoon of internet te reserveren, daarna zijn kaarten nog uitsluitend aan de zaal te koop. Ook voor de CKV/65+ kaart of “Vriend van het Ledel” pas is er heel vaak voordeel.

Nieuwsbrief van het Ledeltheater

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de vele nieuwtjes die het Ledeltheater wekelijks heeft? Schrijft u zich dan in voor hun Nieuwsbrief.

Graag tot ziens in het Ledeltheater!

Agenda Ledeltheater

Er worden uitsluitend voorstellingen van hoge kwaliteit vertoond. Het Ledeltheater brengt een programma voor jong en oud, er zit dus ongetwijfeld ook iets voor u tussen! Of uw interesse nu uitgaat naar cabaret, muziekvoorstellingen, musicals of toneel, u vindt het hier allemaal.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Ledeltheater Oostburg

Ledelplein 16-17 4501 BM Oostburg
Telefoon: 0117 – 452 735

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.