Theaters aan Zee Middelburg

Grote Sternstraat 13, 4332 DH Middelburg | Google maps

theaters aan zee vlissingen

Theaters aan Zee is een collectief dat bestaat uit verschillende theaters in Zeeland. Deze stichting verzorgt de programmering en publiciteit van het theaterprogramma op Schouwen-Duiveland.

Doel van de stichting is om het culturele uitgaansaanbod in de regio te vergroten en de drempel om het theater te bezoeken te verlagen. Het collectief bestaat uit Dorpshuis Renesse, De Weverij, De nieuwe Kerk en Campus Cultura in Zierikzee en het Arsenaal Theater en Vestzaktheater in Vlissingen.

Een intieme sfeer en beleving

De kleinere theaterzalen die onder het collectief vallen zorgen direct voor een intieme sfeer en meer beleving. Ook is het na afloop van een voorstelling vaak gemakkelijk om een praatje te maken met de artiest in de gezellige foyer. Er stonden al verschillende bekende namen op de podia van Theaters aan Zee. Denk bijvoorbeeld aan Sara Kroos, maar ook aan Wibi Soerjadi, Youp van ’t Hek en New York Gospel. Naast de bekende namen treft u hier ook de wat minder bekende talenten, welke met zorg zijn geselecteerd.

Hiermee kunt u een gevarieerd programma verwachten, met voor ieder wat wils. Naast goede kwaliteit wordt er ook gelet op een goede toegangsprijs, zodat het theater voor iedereen te betalen is. Voor prachtige theatermomenten: Theaters aan Zee!

Agenda Theaters aan Zee

Theaters aan Zee verzorgt een podiumkunstprogramma in Schouwen-Duiveland en Heinkenszand, Gemeente Borsele.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Theaters aan Zee

Bestuur Stichting Theaters aan Zee
Voorzitter: Rinus Knuit
Postadres: Vogelzangsweg 39 L, 4461 NE GOES

De stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59078758 en heeft een ANBI-status.
Bankrekening: NL79 RABO 0134 2657 42 t.n.v. Stichting Theaters aan Zee

Bekijk de locaties

Leuk om te lezen