Theater de Wegwijzer Nieuw- en Sint Joosland

Molenweg 25, 4339 AA Nieuw- en Sint Joosland | 0118 602 741 | Google maps

de wegwyzer

Theater de Wegwijzer is een podium voor al het moois wat het theater te bieden heeft.

Voorstellingen Theater de Wegwijzer

Theater de Wegwijzer biedt voorstellingen van maximaal 80 bezoekers, verzorgt inlees voorstellingen, try-outs,maar ook voor repetities of om gewoon te werken aan een voorstelling in alle rust en ruimte midden in het Zeeuwse landschap.

Zaalverhuur

Wanneer u een bijzondere locatie zoekt voor uw training, vergadering, congres, workshop of andere sessie, dan vindt u bij Theater de Wegwijzer de benodigde ingrediënten om uw samenzijn iets moois te geven.

Rust en ruimte, exclusiviteit en huiselijkheid zijn kernwoorden die bij Theater de Wegwijzer centraal staan. Bij Theater de Wegwijzer stellen ze graag hun locatie ter beschikking.

Agenda Theater de Wegwijzer

Diverse voorstellingen zijn er jaarlijks geprogrammeerd. Er staan jaarlijks zo’n 80 bijzondere voorstellingen en concerten geprogrammeerd.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Theater de wegwijzer Nieuw- en Sint Joosland

Molenweg 25
4339 AA Nieuw- en Sint Joosland
Telefoon: 0118 – 602 741
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.