Zeeuwse Concertzaal Middelburg

Verwerijstraat 14, 4331 TC Middelburg | 0118 637 777 | Google maps

Zeeuwse concertzaal

Zeeuwse Concertzaal is al meer dan honderd jaar een belangrijk podium voor het Zeeuwse muziekleven, onder meer vanwege de alom gewaardeerde akoestiek van de zaal.

Aanbod Zeeuwse Concertzaal

In 2003 is dit theater in Zeeland volledig verbouwd en het is weer up to date voor de komende jaren. Van beroemde koren tot getalenteerde harpistes, u vindt hier een gevarieerd aanbod voor een ieder.

Één ding hebben alle voorstellingen gemeen, ze bieden u de hoogste kwaliteit op muziekgebied!

Zaalverhuur Zeeuwse Concertzaal

Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw concert of bijeenkomst? Bij de Zeeuwse Concertzaal kunt u terecht voor het huren van de zaal of een andere ruimte voor uw concert of bijeenkomst.

Kaarten

Kaarten voor alle concerten zijn te koop in de voorverkoop bij;

• Drvkkery Middelburg, Markt 51, Middelburg
• Drvkkery Vlissingen, (’t Spui), Oude Markt 5, Vlissingen

Maar uiteraard kunt u uw concertkaartje ook een uur voor aanvang van het concert aan de kassa kopen. Voor een groot aantal concerten bedraagt de entree voor jeugd tot 18 jaar slechts 5 euro.

Eflyer

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle voorstellingen in het Zeeuwse Concertzaal? Schrijf u in voor de Eflyer.

Agenda Zeeuwse Concertzaal

De Zeeuwse Concertzaal trakteert ieder seizoen op diverse gratis concerten. Zo is de volledige serie Nieuwe Lente gratis toegankelijk. Reserveren voor deze concerten is niet mogelijk. Onze tip, kom op tijd! dan is er altijd plek.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Zeeuwse Concertzaal Middelburg

Verwerijstraat 14 4331 TC Middelburg
Telefoon: 0118 – 637 777
E-mail: [email protected]

Website

 

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.