Lindenberg huis voor de kunsten Nijmegen

Ridderstraat 23, Nijmegen | 024 327 3911| Google maps

Lindenberg huis voor de kunsten Nijmegen

De Lindenberg maakt kunst en cultuur toegankelijk voor professionals, amateurs, cursisten en publiek. Dat gebeurt tijdens cursussen in Kunst, cultuureducatie op school, tijdens de professionele- en amateurvoorstellingen, en in theatercafé No23.

De Lindenberg

De Lindenberg is het Nijmeegse huis voor de kunsten waar alles kan. Kunst en cultuur kennen geen grenzen. De Lindenberg komt, waar mogelijk, aan deze onbegrensde wereld tegemoet door ruimte te bieden aan nieuwe initiatieven en open te staan voor creatieve ideeën. Ze willen midden in de samenleving staan en iedereen in aanraking brengen met kunst en cultuur, ook zij die daarmee niet zijn opgegroeid. Ze hebben de overtuiging dat kunst en cultuur een belangrijke bijdrage levert aan de sociale en praktische vaardigheden van mensen en hun persoonlijke ontwikkeling.

Kunst en cultuur leert mensen waarnemen, creatief denken en handelen. Het is een manier om betekenis te geven én te ontlenen aan de omgeving. De Lindenberg verbindt mensen door middel van kunst en cultuur. Ze zien het als hun taak om mensen te laten genieten van al het moois dat gemaakt wordt door zowel amateurs als professionele kunstenaars. Ze streven ernaar om een zo divers mogelijk kunst- en cultuuraanbod te creëren.

Verhuurmogelijkheden Lindenberg

Huur bij de Lindenberg een professionele zaal voor je voorstelling, concert, symposium of congres. De Valkhofzaal, Lindenbergzaal en Theatercafé No23 zijn ook te huur voor je borrel, receptie, (trouw)feest, lunch of diner. Zij verhuren al jarenlang en met veel verstand van zaken aan amateurgezelschappen, culturele organisaties, bedrijven, organisaties en particulieren. Ze geven je graag een vrijblijvende rondleiding om je te laten zien wat zij in huis hebben!

Agenda Lindenberg huis voor de kunsten Nijmegen

Lindenberg biedt een grote variatie aan theatervoorstellingen. Denk aan voorstellingen van cabaretiers, maar ook aan theaterconcerten, kindervoorstellingen en toneelstukken.

Contactgegevens Lindenberg huis voor de kunsten Nijmegen

Ridderstraat 23, Nijmegen
Postadres: Postbus 578
6500 AN Nijmegen

E-mail: info@delindenberg.com
Telefoonnummers:
Algemeen: 024 327 3911
Theatercafé: 024 327 3940

 Bezoek de website

Leuk om te lezen