Openluchttheater De Goffert

Steinweglaan 2 | 6532 AE Nijmegen| Google maps

Openluchttheater De Goffert

Beleef kunst, cultuur of een zomers feest in de buitenlucht. Geniet tussen het groen van de sfeer op deze bijzondere locatie.

Openluchttheater De Goffert

Openluchttheater de Goffert ligt ingebed in de prachtige omgeving van het 80 hectare grote Goffertpark. Het theater heeft een tribune met 900 zitplaatsen en mag 1500 mensen toelaten. Het podium en een (beperkt) deel van de zitplaatsen zijn voorzien van een sfeervolle overkapping.

Het theater is te bereiken via een voetpad vanaf de rotonde aan het eind van de Steinweglaan. Een goede parkeergelegenheid is het ruime parkeerterrein van het nabijgelegen Goffertstadion. Fietsen kunnen vlak bij de ingang (onbewaakt) worden gestald. Het terrein is in voor rolstoelers toegankelijk: er is een mindervalidentoilet en er is een lift naar de omloop boven de tribunes.

Het openluchttheater wordt sinds 2010 beheerd door Poppodium Doornroosje.

Agenda Openluchttheater De Goffert

Beleef kunst, cultuur of een zomers feest in de buitenlucht. Geniet tussen het groen van de sfeer op deze bijzondere locatie.

Contactgegevens Openluchttheater De Goffert

Steinweglaan 2
6532 AE Nijmegen
Telefoon: 024 355 4243

 Bezoek de website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.