Markant Uden

Markt 32, 5401 GP Uden | 0413 256 110 | Google maps

Markant Uden

Markant Uden is een theater voor jong en oud in Uden. Ontdek het theater programma, voorstellingen, arrangementen, concerten, musicals en evenementen.

Altijd een bijzonder moment in Markant Uden!

Markant Uden is al meer dan 25 jaar hét podium voor lokale, nationale én internationale theaterproducties en evenementen. Beleef een onvergetelijke voorstelling in onze mooie Theaterzaal of Kleine zaal of geniet van snoeiharde gitaren, gevoelige liefdesliedjes en vette beats tijdens de concerten en feesten in onze Evenementenzaal.

Het licht dimt, de spot ontbrandt. Stemmen zwijgen en het gestommel verdwijnt. Het is muisstil, de spanning stijgt. Totdat plots… de gordijnen openen en de show begint! Het is tijd om te genieten. Tijd voor een bijzonder moment! Een moment om nooit te vergeten én om te delen met uw geliefde, gezin, familie en vrienden.

Agenda Theater Markant

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Markant Uden

Markt 32 5401 GP Uden
Telefoon: 0413 – 256 110
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.