Markant Uden

Markt 32, 5401 GP Uden | 0413 256 110 | Google maps

Markant Uden

Altijd een bijzonder moment in Markant Uden!

Het licht dimt, de spot ontbrandt. Stemmen zwijgen en het gestommel verdwijnt. Het is muisstil, de spanning stijgt. Totdat plots… de gordijnen openen en de show begint! Het is tijd om te genieten. Tijd voor een bijzonder moment! Een moment om nooit te vergeten én om te delen met uw geliefde, gezin, familie en vrienden.

Markant Uden is al meer dan 25 jaar hét podium voor lokale, nationale én internationale theaterproducties en evenementen. Beleef een onvergetelijke voorstelling in onze mooie Theaterzaal of Kleine zaal of geniet van snoeiharde gitaren, gevoelige liefdesliedjes en vette beats tijdens de concerten en feesten in onze Evenementenzaal.

Kijk op www.markantuden.nl voor het actuele programma en het laatste nieuws.

Tickets reserveren

Tickets voor voorstellingen en events bestelt u via www.markantuden.nl of via ons Informatiepunt. Deze is geopend van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en bereikbaar via [email protected] of 0413 2561110.

Maak uw bezoek aan Markant compleet

Arrangement Markant Compleet
Maak uw bezoek aan Markant helemaal af met het arrangement Markant Compleet. Uw avond uit begint met een kop koffie of thee met een likeur en een koffiekoek. Na de voorstelling geniet u een uur lang van drankjes naar keuze (bier, wijn of fris) en een lekker bittergarnituurtje. En dat voor slechts € 15,00 per persoon.

Dineren bij Restaurant Cusco
Geniet volop van al het moois en vóóral al het lekkers dat Zuid-Amerika te bieden heeft in Restaurant Cusco, gelegen naast ons theater. Een hapje eten voorafgaand aan een voorstelling of de hele avond tafelen? Schuif gezellig aan. Kijk voor het menu op www.restaurantcusco.nl.

Parkeren
Reserveer tijdens het boeken van uw voorstelling direct een parkeerplaats. Voor maar € 4,50 per avond parkeert u vanaf 17.30 uur tegenover onze hoofdingang op een afgesloten, verlicht terrein. Zo hoeft u niet te zoeken naar een parkeerplaats én niet ver te lopen.

Overnachten in Hotel Arrows
Op slechts 10 minuten loopafstand vindt u Hotel Arrows. De comfortabele hotelkamers zijn van alle luxe voorzien en het hotel beschikt over een bar, lounge, wellness- en sportcenter. Ons speciale arrangement in samenwerking met Hotel Arrows vindt u op www.markantuden.nl.

Hotel Van der Valk Uden-Veghel
Op slechts 6 minuten rijafstand van Markant Uden is Hotel Van der Valk Uden-Veghel. Verblijven in Van der Valk Uden-Veghel is veel meer dan enkel een overnachting. Het hotel is uitgerust met een groot aantal faciliteiten om je verblijf nog aangenamer te maken. De hotelkamers zijn ruim, beschikken over moderne faciliteiten en zijn voorzien van een eigentijds interieur.

Agenda Theater Markant

bekijk-de-programmering

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens

Markt 32 5401 GP Uden
Telefoon: 0413 – 256 110
E-mail: [email protected]

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen

 

 

 

Theaters in Nederland