Musical Cruise 2020

In 2020 vertrekt het nieuwste schip van Holland America Line – de ‘Nieuw Statendam’ – voor een unieke cruise met aan boord bekende Nederlandse musicalsterren! Op 28 juni 2020 gaat de 8-daagse reis langs de adembenemende Noorse fjorden.

Musical Cruise 2020

De Musical Cruise is een samenwerking tussen Holland America Line, Zeetours, Cruisewinkel en Cruise Travel. De Musical Cruise is een volledig verzorgde en vaart langs de Noorse fjorden. Overdag bekijkt u indrukwekkend natuurschoon en bezoekt u typisch Noorse dorpen en steden. ‘s Avonds geniet u van alle luxe en comfort aan boord én van exclusief top-entertainment. Grote namen uit de musicalwereld gaan aan boord van het vlaggenschip van Holland America Line, de Nieuw Statendam; o.a. Nurlaila Karim, Stanley Burleson en Tony Neef zijn er bij! Nurlaila Karim, Tony Neef en Stanley Burleson hebben alle drie een indrukwekkende musical carrière op hun naam staan en zijn meerdere malen genomineerd voor een Musical Award. Samen waren zij onder andere te zien in de musical Miss Saigon, waarin Nurlaila de rol van Gigi vertolkte en Tony en Stanley de rol van Chris en John speelden.

Musical optredens

Samen met het getalenteerde ensemble zullen de musicalsterren meer dan 10 musical optredens verzorgen. Tijdens deze optredens zullen de sterren muziek uit diverse bekende musicals ten gehore brengen. De meeste van deze optredens vinden plaats op het Worldstage, een twee verdiepingen tellend theater waar u 270 graden omringt wordt door de muziek. Dit geeft de optredens een extra bijzondere lading. De optredens vinden zowel overdag als in de avond plaats en zijn alleen toegankelijk voor Zeetours en Cruisewinkel gasten die deze speciale musical cruise hebben geboekt.

*Meet & Greets, cocktailparty en quiz*

Test uw kennis tijdens de musicalquiz in de Queens Lounge of wilt u graag op de foto met Stanley Burleson, Nurlaila Karim of Tony Neef tijdens een meet & greet? Pak uw kans! Tijdens een van de eerste dagen aan boord is er daarnaast een welkomst optreden, een cocktailparty en u kunt ook zelf meezingen tijdens een ‘Sing Along’. Nog nooit maakte u de musicalsterren zo van dichtbij mee en geniet u samen met hen van de fantastische verzorging aan boord en de bijzondere natuur van Noorwegen.

*Viking Saga’s*

De Musical Cruise 2020 vertrekt op 28 juni 2020. met het nieuwste schip van Holland America Line, de Nieuw Statendam, vanuit Amsterdam voor de 8-daagse Viking Saga cruise langs de adembenemende Noorse fjorden & steden. De Musical Cruise 2020 bezoekt het pittoreske dorpje Flåm aan een zijarm van de Sognefjord, het historische Stavanger, de hoofdstad van de Noorse Riviera Kristiansand en de charmante Noorse hoofdstad Oslo. Dit alles varend aan boord van de luxueuze Nieuw Statendam. Tijdens de Musical Cruise 2020 worden exclusieve musicalconcerten georganiseerd, die uitsluitend toegankelijk zijn voor passagiers die de Musical Cruise 2020 gereserveerd hebben via Zeetours, Cruisewinkel of Cruise Travel.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link