Musicals in Concert

Musicals in Concert

Joop van den Ende Theaterproducties en RTL Live Entertainment presenteren unieke concertreeks in samenwerking met Ziggo.

Mis het niet! 15-16 november a.s.

In het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 november vindt de allereerste editie van het unieke evenement Musicals in Concert in de Ziggo Dome Amsterdam plaats. Nooit eerder stonden Nederlands grootste musicalsterren waaronder Freek Bartels, Chantal Janzen, Simone Kleinsma, Stanley Burleson, René van Kooten en Carolina Dijkhuizen samen op één concertpodium. Zij zullen tijdens deze concertreeks de meest geliefde songs uit het rijke musicalrepertoire ten gehore brengen en het publiek uitnodigen met hen mee te zingen. Musicals in Concert wordt geproduceerd door Joop van den Ende Theaterproducties en RTL Live Entertainment in samenwerking met Ziggo.

Over Musicals in Concert

Musicals in Concert is een feest der herkenning met alle grote hitsongs die de musical zo populair hebben gemaakt in Nederland. In een groots concertdecor en begeleid door een live-band onder leiding van Eric van Tijn nodigen de vele musicalsterren het publiek uit om mee te zingen met hits uit talloze legendarische musicals. Zo zullen uiteraard ’s werelds populairste musicaltitels als The Lion King, The Phantom of the Opera en Wicked de revue passeren.

Maar ook Nederlandse klassiekers als Ciske de Rat, Petticoat, De Jantjes en de huidige hitmusical Hij Gelooft In Mij komen aan bod, naast de zogeheten ‘jukebox’ musicals als Mamma Mia!, Dirty Dancing, Saturday Night Fever en The Wiz. En natuurlijk mogen songs uit musicals als Joseph, Aida, Les Misérables en Tarzan niet ontbreken. Nog eenmaal worden deze hits gezongen door de sterren die de rollen origineel vertolkt hebben, samen op het grootste concertpodium van Nederland.

Bron: ZiggoDome

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link