Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

My Fair Lady

My Fair Lady

My Fair Lady vertelt het kleurrijke verhaal over de sjieke professor Higgins die na een toevallige ontmoeting op een regenachtige avond gecharmeerd raakt van het eenvoudige bloemenmeisje Eliza Doolittle.

Higgins sluit de weddenschap af dat hij het volkse meisje van haar platte accent zal afhelpen en kan omtoveren tot een dame. Er ontstaat een onverwachte intense relatie tussen het vrolijke en zelfbewuste bloemenmeisje en de elitaire professor.

Met onweerstaanbare musicalklassiekers als ‘Wouldn’t it be loverly’, ‘The rain in Spain’, ‘I could have danced all night’ en natuurlijk ‘With a little bit of luck’ (As ’t effe kan…ja dan). ‘My Fair Lady is één van de internationale klassiekers en we zijn enorm trots dat wij deze voorstelling mogen maken,’ laat artistiek directeur Hans Cornelissen weten. ‘Ik denk dat de tijd rijp is om dit heerlijke en tijdloze verhaal met zijn fantastische muziek deels in een nieuw jasje te gieten. Wij hebben als DommelGraaf & Cornelissen Entertainment diverse Hollandse klassiekers zoals De Jantjes gebracht, zes nieuw gemaakte musicals zoals Wat Zien Ik?!, maar ook grote internationale titels als Cabaret en dan nu My Fair Lady.’

Cast My Fair Lady

Hoofdrollen in My fair Lady zijn voor;

Sjoukje Hooymaayer, keert na jaren weer terug in het theater. Sjoukje zal te zien zijn als Mrs. Higgins in de wereldwijd geliefde musical My Fair Lady. Esmée Dekker speelt de rol van Eliza Doolittle. Daarmee heeft Esmée haar eerste hoofdrol te pakken. Chris Tates speelt de rol van Professor Higgins, Alfred van den Heuvel speelt Kolonel Pickering en Han Oldigs is te zien als Alfred Doolittle.

Andere rollen zijn er voor;

  • Gerrie van der Klei (alternate voor Mrs. Higgins)
  • Yoran de Bont
  • Ellen Röhrman
  • Esther van Boxtel
  • Raymond Curvers
  • Yannick Pluggers
  • Leo-Alexander Hewitt

De regie is in handen van Paul van Ewijk.

My Fair LadyGeschiedenis musical My Fair Lady

My Fair Lady heeft een imponerende geschiedenis. De musical stond voor de eerste keer in 1956 op de planken met Julie Andrews als Eliza Doolittle. De voorstelling won een Tony en acht jaar later verscheen de filmversie in de bioscopen. Julie Andrews werd vervangen door Audrey Hepburn en My Fair Lady won in 1965 acht Oscars.

De Graaf & Cornelissen Entertainment BV

De Graaf & Cornelissen Entertainment heeft de afgelopen jaren vele uiteenlopende musicals, toneelstukken en theaterconcerten in de theaters gebracht, waaronder de dansmusical A Chorus Line, de wereldpremière van de toneelversie van Indecent Proposal. Het bedrijf gaat meer grote titels als My Fair Lady produceren. Lees meer over De Graaf & Cornelissen Entertainment

Bron: De Graaf&Cornelissen Entertainment

Speellijst My Fair Lady

Deze voorstelling is afgelopen, kijk bij de andere musicalsvoorstellingen voor een leuke avond uit!

 

 

 

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen