Alfred van den Heuvel

Alfred van den Heuvel is geboren in de Provincie Noord-Holland in de hoofdstad namelijk Amsterdam in 1953. Alfred is een Nederlands acteur, bekend van rollen zowel in het theater als op televisie.

Studie

Na de middelbare school ging Alfred eerst als matroos aan het werk. Maar Alfred ambieerde het toneel en in 1981 studeerde hij af aan de Toneelschool Maastricht. Alfred heeft onder meer gewerkt bij de Haagse Comedie, en vervolgens bij het theatergezelschap Purper.

Theater

Alfred speelde onder andere in;

In het theater

In Waarom Mannen sex willen…… speelt Alfred in een hilarische voorstelling voor alle vrouwen die meer over De Man te weten willen komen en voor alle mannen die hopen De Vrouw beter te begrijpen. In deze voorstelling staat Alfred op het toneel met Joey Ferre en Dorien Haan. Zo speelde Alfred in het theaterseizoen 2014-2015 in de komedie met Kiki Klassen Kinderen geen Bezwaar. In Kinderen geen bezwaar speelt Alfred de rol van Gerard. Gerard heeft een huisje gekocht in Frankrijk. Online en zonder het eerst te bekijken. Wanneer hij samen met Sinan (Gürkan Küçüksenturk) in Frankrijk aankomt, blijkt het een enorme bouwval te zijn. En Maud had hem nog zo gewaarschuwd.. De rol is op Alfred zijn lijf geschreven want naast het toneelspelen runt hij samen met zijn vrouw een Bed and Breakfast in Spanje.

Dommelgraaf & Cornelissen

Alfred blijft voor producent Dommelgraaf en Cornelissen werken, hij speelt in theaterseizoen 2014-2015 ook nog in de musical Heerlijk duurt het Langst. Een musical met prachtige liedjes en zijn nostalgie zijn de ingrediënten voor dit heerlijke muzikale verhaal over de dagelijkse beslommeringen van een echtpaar. Met ‘verrukkelijke’ evergreens als Op een mooie Pinksterdag, Kom Kees, Het is over en Zeur niet gezongen door onder andere Alfred, Lone van Roosendaal en Chris Tates.

body LanguageBody Language

Alfred speelt in de voorstelling van Body Language met Alexandra Alphenaar en Joey Ferre. Lees ook: Body Language

TV

Voor de televisie heeft hij onder andere jarenlang gewerkt bij de programma’s Ook dat nog!, Binnenlandse zaken en de Sylvia Millecam Show, en in de comedy Kinderen geen bezwaar. Daarnaast had hij ook een klein rolletje in de film Moordwijven van Dick Maas.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.