Naar het theater in de herfstvakantie 2016

Naar het theater in de herfstvakantie 2016
3.5 -------- (1 stem)
Beoordeling

Een leuk uitje in de herfstvakantie is om gezellig samen naar het theater te gaan. Met de kinderen, of bijvoorbeeld met vriend of vriendin. Elke herfstvakantie staan er talloze leuke voorstellingen geprogrammeerd in de theaters in Nederland.Wanneer is het herfstvakantie 2016?

De planning van de herfstvakantie in Nederland is, zoals altijd, weer verdeeld in drie regio’s. In 2016 hebben de regio’s Noord en Midden tegelijkertijd herfstvakantie: van 15 oktober tot en met 23 oktober. De regio Zuid heeft herfstvakantie van 22 oktober tot en met 30 oktober.

Naar het theater met de kinderen

Brandweerman SamVoor de kinderen zijn er heel veel leuke voorstellingen te bezoeken in de herfstvakantie. Een voorbeeld is de nieuwste voorstelling van Brandweerman Sam. Na de succesvolle voorstelling ‘Piekepolder op stelten’ is de bekendste brandweerman van Nederland weer terug met een nieuwe show.

De voorstelling zit boordevol vrolijke muziek, dans en humor en is geschikt voor het hele gezin.

Leuke musicals

Tijdens de herfstvakantie wordt bijvoorbeeld de nieuwe musical van Stage Entertainment opgevoerd: HAIR! Dit bekende verhaal heeft in de loop der jaren niets aan zeggingskracht verloren. Vrijwel iedereen kent wel de hits uit deze hitmusical, zoals ‘Aquarius’, ‘Let The Sunshine In’ en ‘I Got Life’. In de herstvakantie van 2016 kunt u deze musical in onderstaande theaters bekijken:

  • 14 t/m 16 oktober 2016: Martiniplaza Groningen
  • 19 t/m 23 oktober 2016: Kunstlinie Almere Flevoland
  • 25 t/m 27 oktober 2016: Schouwburg Kunstmin, Dordrecht
  • 28 t/m 29 oktober 2016: De Goudse Schouwburg, Gouda

Een aanrader voor jong en oud!

Dans en muziek

ISH - IGNITEZin in een interessante dansvoorstelling in de herfstvakantie? Dan is IGNITE van ISH een aanrader voor u. Deze dansvoorstelling gaat over de oorsprong van energie. Het is een inspirerende voorstelling waarbij het publiek de zaal vol energie verlaat. Op 22 oktober is deze voorstelling te bekijken in Korzo Theater in Den Haag, op 27 oktober in theater De Leest in Waalwijk en op 28 oktober in theater Twee Hondjes in Hellevoetsluis.

Zin in een avondje genieten van ‘Leading Ladies’? Op 19 oktober vindt er een bijzonder concert van vijf bijzondere vrouwen plaats in DeLaMar Theater in Amsterdam. Willemijn Verkaik, Lone van Roosendaal, Carolina Dijkhuizen, Angela Groothuizen en Brigitte Heitzer presenteren hun favoriete (musical-)nummers, grootste hits en ook niet eerder door hun gezongen repertoire komt voorbij.

Naar het theater in de herfstvakantie 2016
3.5 -------- (1 stem)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

 

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link

Pin It on Pinterest

Deel pagina