Naar het theater in de herfstvakantie 2018

Naar het theater in de herfstvakantie 2018

Waarom gaat u niet eens naar het theater in de herfstvakantie? Dat kan natuurlijk met de kinderen als zij vrij hebben, maar ook met een vriend of vriendin. Zoals elk jaar staan er ook in 2018 weer verschillende leuke voorstellingen geprogrammeerd in de Nederlandse theaters.

Wanneer is het herfstvakantie 2018?

Het land is verdeeld in drie verschillende regio’s als het op vakantie aankomt. In 2018 hebben de regio’s Noord en Midden herfstvakantie tegelijkertijd: van 20 oktober tot en met 28 oktober. De regio Zuid heeft een week eerder herfstvakantie: van 13 oktober tot en met 21 oktober.

Chassé Theater

Het Chassé theater in Breda heeft van maandag 15 tot en met vrijdag 19 oktober een speciaal programma voor de herfstvakantie. Er is een film- en theaterprogramma voor alle leeftijden, ook zijn er extra activiteiten in de foyer én lekkere pannenkoeken te krijgen. Ook is er een speciale opa- en omadag en een kids only film. Lees er hier meer over: https://www.chasse.nl/herfstvakantie

Meneer Monster met De Gruffalo (3+)

Iedereen kent de Gruffalo wel, het beest met de oranje ogen, zwarte tong en paarse stekels op zijn rug. De Gruffalo is bekend van het boek van Julia Donaldson en Axel Scheffler. Nu heeft theatergroep Meneer Monster van de Gruffalo een verrassende fysieke slapstick theatervoorstelling gemaakt voor alle kinderen vanaf 3 jaar. Het verhaal? Er loopt een klein muisje door een donker bos. Het muisje wordt beslopen door drie dieren die hem graag op willen eten… Het muisje weet zijn fantasie te gebruiken en bedenkt een list. Maar dan wordt de muis ineens geconfronteerd met zijn eigen verzinsel. Zal het muisje zijn angsten voor die grote griezel overwinnen? De Gruffalo is in de herfstvakantie van 2018 onder andere te zien in de Goudse Schouwburg in Gouda en in Schouwburg Hengelo.

Assepoester de musical

Op 21 oktober is in Parktheater Eindhoven de nieuwe ‘Assepoester de musical’ te bekijken. Langhout Theaterproducties heeft een eigentijdse bewerking van het welbekende sprookje gemaakt. Het is een voorstelling met veel leuke liedjes, humor en natuurlijk prachtige kostuums. Een vrolijke voorstelling voor jong en oud vanaf zes jaar. In de herfstvakantie is de voorstelling ook nog te bekijken op 24 oktober in De Molenberg in Delfzijl.

Bekijk hier andere leuke theatervoorstellingen om te bekijken in de herfstvakantie 2018.

Leuk om te lezen