Parktheater Eindhoven

Theaterpad 1, 5615 EN Eindhoven | 040 215 6156 | Google maps

Parktheater Eindhoven

Parktheater Eindhoven, in de stad Eindhoven met veel studenten, een gezellig centrum, diverse musea en een hoop gezellige terrasjes.

Uitgaan in Parktheater

Wanneer de winkels hun deuren sluiten start het uitgaansleven van Eindhoven. Diverse café´s en discotheken openen hun deuren voor een avond vol gezelligheid. Naast de vele cafés en andere uitgaansgelegenheden kunt u er ook voor kiezen om eens een avondje naar het theater te gaan.

Eindhoven heeft het Parktheater, een theater met diverse mogelijkheden. Parktheater Eindhoven is een Modern theater met prachtige theaterzalen en foyers. Het restaurant ‘Park & Pluche’ brengt u naar culinaire belevenissen. Met een buitenterras is Parktheater Eindhoven hét decor voor een heerlijk avondje uit!

Theatervoorstellingen Parktheater

Parktheater Eindhoven is een van de grotere theaters in Nederland en ligt aan de rand van het Stadswandelpark in Eindhoven.

Met meer dan 500 theatervoorstellingen en een heel divers programma komen er circa 300.000 bezoekers per jaar richting het Parktheater.

Agenda Parktheater

Het Parktheater biedt u een veelzijdig en breed programma in talloze genres. Cabaret, dans, muziek, toneel, u vindt het hier allemaal.

Contactgegevens Parktheater Eindhoven

Theaterpad 1 5615 EN Eindhoven
Telefoon: 040 – 211 11 22
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.