Parktheater Eindhoven

Theaterpad 1, 5615 EN Eindhoven | 040 215 6156 | Google maps

Parktheater Eindhoven

Parktheater Eindhoven, in de stad Eindhoven met veel studenten, een gezellig centrum, diverse musea en een hoop gezellige terrasjes.

Uitgaan in Parktheater

Wanneer de winkels hun deuren sluiten start het uitgaansleven van Eindhoven. Diverse café´s en discotheken openen hun deuren voor een avond vol gezelligheid. Naast de vele cafés en andere uitgaansgelegenheden kunt u er ook voor kiezen om eens een avondje naar het theater te gaan.

Eindhoven heeft het Parktheater, een theater met diverse mogelijkheden. Parktheater Eindhoven is een Modern theater met prachtige theaterzalen en foyers. Het restaurant ‘Park & Pluche’ brengt u naar culinaire belevenissen. Met een buitenterras is Parktheater Eindhoven hét decor voor een heerlijk avondje uit!

Theatervoorstellingen Parktheater

Parktheater Eindhoven is een van de grotere theaters in Nederland en ligt aan de rand van het Stadswandelpark in Eindhoven. Met meer dan 500 theatervoorstellingen en een heel divers programma komen er circa 300.000 bezoekers per jaar richting het Parktheater.

Kaartverkoop Parktheater

U kunt op meerdere manieren uw kaartjes reserveren voor een voorstelling.

  • telefonisch reserveren: 040 – 2 11 11 22
  • online kaartverkoop
  • aan de kaartverkoopbalie

Iedere werkdag en zaterdagen kunt u terecht aan de balie voor uw kaarten van 9:30-20:30 uur
De zaal is vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Wachtlijst bij Parktheater

Het Parktheater is populair en veel voorstellingen zijn snel uitverkocht. Bij het Parktheater kunt u bij uitverkochte voorstellingen u op een wachtlijst plaatsen. Erg makkelijk want zodra er bekend is of u alsnog de voorstelling kunt bezoeken, neemt het Parktheater contact met u op!

Theater van het jaar

In 2014 is het Parktheater uitgeroepen voor Theater van het jaar. Het theater wordt gekenmerkt door zijn grote gastvrijheid. Zowel het publiek als de spelers voelen er zich thuis door de warme en persoonlijke ontvangst. De felbegeerde stoel mag een jaar lang in het theater staan.

Agenda Parktheater

Het Parktheater biedt u een veelzijdig en breed programma in talloze genres. Cabaret, dans, muziek, toneel, u vindt het hier allemaal.

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Parktheater Eindhoven

Theaterpad 1 5615 EN Eindhoven
Telefoon: 040 – 211 11 22
E-mail: [email protected]

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen

 

 

 

Theaters in Nederland